Ikkenytt:Nordpolkrisen: Sykdommen oppklart

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 20. januar 2020 nøyaktig klokka 21:19

19 august 2008 


Nordpolen:Julenissens reinsdyr har som kjent vært syke. Veterinær Agnete Beethoven har funnet løsningen.

Åtte av Julenissens reinsdyr har i noen dager vært syke. Julenissens veterinær (og audiograf) Benny Benassi har hele tiden hevdet at reinsdyrene har vært smittet av reinsdyrsforkjølelse. Dette har den tyske statsveterinæren Agnete Beethoven nå motbevist.

- En virkelig god veterinær hadde sett dette med en gang. Det ligner jo ikke på RF (reinsdyrsforkjølelse, red.anm.) en gang! sier Beethoven. Hun sier videre at det bare er den harmløse sykdommen Røde hunder, som hos reinsdyr ikke gjør noen annen skade enn litt slapphet og røde neser.

- Det er garantert at Julenissen kan reise ut til barn på julaften i år også. Alt som skal til er litt te, baconsvor og varmeflasker, hevder Beethoven. Hva veterinær (og audiograf) Benny Benassi angår, har Beethoven bare dette å si:

- **** ***. Du er helt klart en aner-ikke. Jeg skjønner ikke hvordan han kan ha trodd at dette var RF! Jeg oppfordrer Julenissen til å skaffe seg en ny veterinær (og audiograf).


Julenissen lettet[rediger]

Julenissen uttaler til Ikkenytt at han er meget lettet over at reinsdyrene blir friske igjen.

- Vi kommer oss i alle fall ut til barna. Men hva som skal skje angående mangel på tid-problemet må diskuteres på møtet om fem dager. Men det jeg kan si nå, er at vi kommer til å prioritere barn fra Aurland, Avaldsnes og Averøy/Averøya, for ikke å snakke om nederlandske barn.


Kilder[rediger]

Se også[rediger]


Vår Nordpol-medarbeider, Reporter P. Addekaka, vil følge opp krisen(e) på Nordpolen.


Tilbake til Ikkenytts forside