Ikkenytt:Nytt facebook-design møter stor motstand fra brukerene

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 29. mai 2020 nøyaktig klokka 12:30

29 oktober 2009 


Det nye Facebook-designet har vekket raseri og fortvilelse blant mange av Facebooks brukere. Utallige grupper har blitt opprettet i protest mot det nye utseendet, og aktivistene krever at fjesingene hos Facebook forandrer designet tilbake til det designet brukerne protesterte mot forrige gang.

Truer med å forlate Facebook[rediger]

Mange av medlemmene i disse gruppene hater det nye designet så mye at de truer med å forlate Facebook, likt som alle de forutgående episodene hvor Facebook har gjennomgått forandringer. Arnt Riis-Glefsnes har ledet protestgrupper mot alle Facebooks design de to årene som medlem på den populære internettsiden. Han er ikke overrasket av folks kraftige reaksjoner.

"Det blir som å spasere inn i hjemmene til folk mens de er på ferie, og flytte litt på møblene deres. Når de kommer hjem igjen og skal sette seg ned, så setter de seg kanskje på TV-apparatet, faller bakover og svelger en gardin" sier Glefsnes. "De har flyttet noen ting til venstre, noen ting litt opp, noen ting litt ned, noen ting litt til høyre, og det vil ta meg noen minutter å bli vant til det. Hvorfor synes de ansvarlige hos Facebook at det er greit å stjele av min tid på denne måten? Selv om enkelte folk misliker hvordan huset er møblert, liker de dårlig at fremmede bryter seg inn for å ommøblere."

Tilbake til Ikkenytts forside