Ikkenytt:Overhead amok på kjøpesenter

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 20. januar 2020 nøyaktig klokka 20:59

11. mars 2008 

Amatørfoto tatt av lokal helt Kjell Opiumfjell,(1954-2008).

Kaostilstander Natt til mandag fant vaktmester Raja Skumslimp tusenvis av forbrente lik da han skulle bytte toalettpapir på nordlige WC på Strandtorget avd. lillehammer. Etter flere timer med "rydding" tok han kontakt med politi og ambulanse, men liv sto ikke til å redde.

Oppland politidistrikt har etter torsdags hendelser gått ut i pressen med følgende uttale: - Vi har ennå ikke funnet kjøpesenteret, men har sendt utrykningskjøretøyer til polen for innkjøp av gsp! Politisjefen klødde seg så på puddingen, klapset en kvinnelig reporter på rumpa og tok kvelden.

Virus?[rediger]

Astro-fysiker Grim Stim Bloom (Broren til den kjente rottetemmeren Orlando Bloom) Har utarbeidet en teori om at et virus kan ha fått folk til å gå bananas og spist hjernene til hverandre. Skeptikere ler av Bloom, og sier dette er pølsevev. Til dette responderer Bloom: "MORRA DI ER PØLSEVEV HUN!"

Øyevitner[rediger]

Flere øyenvitner hevder at situasjonen så stygg ut helt til en overhead-prosjektor av typen Kobu m3 rullet inn og stekte de mannevonde zombiene. Eneste overlevende, Hans Jørgen Tamsnes, hadde følgende å si til lokalavisen:

- Jau, da va eit helvete. Eg hadde nyst kjøpt eit videospel på spaceworld då dei kom på meg bakfra. Ein tå jævelan beit meg i milten, men eg fekk kvesta skallen hans med eit stag

Hans Jørgen forsvant så inn i et lokalt flerbrukshus imens han mumla noe uforståelig om trang til å spise hjerner.

Eneste overlevende, Tamsnes, også kjent som Brian Peppers, forsvant fredag kveld fra sykehuset.

Annet[rediger]

USA og Hollywood Har reagert sterkt på hendelsen, de har saksøkt staten Norge for et dusin hundrelapper fordi de hevder at de har copyright på zombieangrep i kjøpesenter. Lars Monsen ble lettere irritert da han hørte om dette, han rodde til Amerika i sin egenspikkede kano og plasket voldsomt med årene i kysten utenfor New Orleans. Amerikanerne kjenner denne hendelsen som "Katrina".

Pål Bang Hansen har nå hovedansvar for saken. Gud/Allah være med oss.

Kilder[rediger]

  • Ingen kilder så langt.

Tilbake til Ikkenytts forside