Ikkenytt:Rev av hodet til Hitler

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 16. juli 2020 nøyaktig klokka 17:23

10 juli 2008 

Bouncywikilogo.gif
For folk som ikke følger med i nyhetene kan dere ta en kikk i Dagbladets artikkel om saken.


Adolf Hitler før overfallet.

Til nå har alle lært at Adolf Hitler begikk selvmord ved hjelp av cyanid i bunkersen sin den 30. april 1945. Dette er nå avkreftet av tyske historikere. Ikkenytts journalist har fått tilgang til denne informasjonen, skumlest gjennom den, og formidler den videre til intetanende Ikkepedianare.

Det var Hitlers 115 år gamle sekretær som satte historikerene på sporet av nyheten.

Rev av hodet til Hitler[rediger]

Det tyske historikere nå har funnet ut er at en 41 år gammel politimann ved navn Frank stormet inn i bunkersen til Hitler og rev hodet av ham. Frank skal ha hoppet over skrivebordet til Hitler da han utførte ugjerningen. Hitlers sikkerhetvakt fikk også lide for Franks blinde raseri mot Der Führer. Etter at Frank rev av hodet gikk han til angrep på en vakten som kom for å overmanne ham. Frank ble umiddelbart kastet ut av bunkersen og fikk beskjed om å aldri å komme igjen.


Folkehelt[rediger]

Handlingen har gjorde Frank til en folkehelt i Tyskland. Hitler var sterkt mislikt, og Frank var selvfølgelig den første til å gjøre et vellykket attentat på den mektige mannen. Hitlers private garde ville naturligvis ikke at det skulle komme ut at en enslig mann klarte å rive av hodet av på Tysklands mektigste, så de skjulte det ved å brenne Hitlers kropp og hode.

Konsekvenser[rediger]

Det faktum at Frank rev av hodet til Hitler gjorde at han mottok en klekkelig bot i tilleg til å bli landsforvist. Det hører også med til historien at han nektet å betale boten, og sa at han gjorde hele Tyskland en stor tjeneste. Han ble dømt for å ha drept èn og gått til angrep på èn. Det svirrer rykte om at den nå 104 år gamle Frank lever den dag i dag et sted i Chile eller Argentina. Mange har meldt seg som den sanne overfallsmannen, men ingen av disse snakket sant i følge tyskerene.

Kilder[rediger]


Tilbake til Ikkenytts forside