Forord

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Denne artikkelen inngår i Ikkepedias reglement. Hvis du ønsker å bidra til Ikkepedia må du følge disse reglene, men hvis du allikevel ikke ønsker å følge dem, er du fri til å nekte. Det er frivillig tvang. Legg deg i fosterstilling for å foreslå endringer i reglene.


Nybegynnerens guide til Ikkepedia
Oversikt
Forord

Hva er Ikkepedia?
Er dere seriøse?

Skrivetips
Hvordan være morsom og ikke dum

Cybermobbing
Ting som blir slettet uten advarsel
Verdiløse sider
Hvordan bli blokkert fra Ikkepedia
Hvordan opprette artikler

Tips

Denne guiden er basert på Uncyclopedias guide. Du kan finne den opprinnelige utgaven her.

Velkommen til Ikkepedia! Du har sannsynligvis funnet oss gjennom en blogg eller en annen moroside, og har snublet deg inn på hovedsiden med den hensikt å bidra til vår store samling av misinformasjon for å bidra til den enda større ansamlingen porno og annen misinformasjon som vi kaller internett. Hvis ikke, har du sannsynligvis blitt henvist hit av en administrator på grunn av din manglende vurderingsevne eller på grunn av din dårlige mentale helse. Uansett er vi glad du er her og leser denne siden.

"Jæi likker og skreve"

Dette er bortskjemte n00bers nybegynnerens guide til Ikkepedia. Dette er sannsynligvis en av de få seriøse semi-seriøse sidene på ikkepedia, rett og slett fordi vi er nødt til balansere ut artikler som hamsterrøyking, grille nabohunden og annet galskap.

Men enda viktigere er denne siden en essensiell guide for den uinnvidde nooben håpefulle til å bli et ublokkert verdifullt medlem av vår demente, fundamentalistiske kult forfriskende normale fellesskap.


Neste side...