Uten advarsel

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Denne artikkelen inngår i Ikkepedias reglement. Hvis du ønsker å bidra til Ikkepedia må du følge disse reglene, men hvis du allikevel ikke ønsker å følge dem, er du fri til å nekte. Det er frivillig tvang. Legg deg i fosterstilling for å foreslå endringer i reglene.


Nybegynnerens guide til Ikkepedia
Oversikt
Forord

Hva er Ikkepedia?
Er dere seriøse?

Skrivetips
Hvordan være morsom og ikke dum

Cybermobbing
Ting som blir slettet uten advarsel
Verdiløse sider
Hvordan bli blokkert fra Ikkepedia
Hvordan opprette artikler

Den fyren i klassen er ganske homsete, hva? Se på ham med sitt homofile midtskill og den tettsittende buksen. For en tufs! Ja, jeg vet: Hvorfor ikke skrive en artikkel om hvor teit og homsete han er og legge den ut på Ikkepedia?

Fordi den blir slettet før du engang var påtenkt. Det samme gjelder for artikler som handler om hvor 1337 og h4x0rz du og vennene dine er, reklame for hjemmesiden din, gjestebøker, World of Warcraft-klanen din, fotfetisjklubben din, ørretnytelseskveldene dine og porno. Hvis det slettes, og du gjenoppretter det, tror vi du klarer å gjette hva som skjer etterpå.

Hvis du synes en artikkel er den største haugen med ekskrementer du noen gang har lest, ikke bare fjern all teksten. Den fortjener kanskje å dø, men å drepe den er vår jobb. Prøv heller å omskrive den, eller legg inn "{{slett|Årsaken til at du synes artikkelen bør slettes}}" for å nominere den til sletting. Unntak: Hvis du kommer over en artikkel som utelukkende består av personlig informasjon og/eller brudd på opphavsretten, kan du tømme siden som et krisetiltak mens du venter på at en administrator kommer og bomber den. Legg gjerne inn noe av typen "{{slett|Artikkelen besto bare av ulovlig kopiert materiale / upassende personopplysninger}}".


Neste side...