Utenriksdepartementet

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Utenriksdepartementet på ikkepedia er et internasjonalt uncyclopedia-prosjekt (på engelsk kalles prosjektet Foreign Office). Prosjektet går ut på å dele de beste artiklene fra hver uncyclopedie og oversette dem til de språkene som måtte ønskes.

Knutepunktet for prosjektet foregår på Foreign Office på den engelske Uncyclopedia. Her foregår blant annet diskusjon mellom ambassadørene fra de enkelte uncyclopediene (Norges Ambassadør er Howie). Denne Prosjektsiden derimot er ment som et lokalt prosjekt tilhørende det internasjonale prosjektet. Denne prosjektsiden vil KUN omhandle artikler som enten skal oversettes til eller fra norsk.


Det har vært diskutert på det danske forumet om man skal inngå et tettere sammarbeid om dette prosjektet innad i skandinavia. Danskene er positive til dette, men ikke noe er offisielt bestemt ennå.

Artikler som kan oversettes fra Norsk[rediger]

Under denne seksjonen er det mening at hvem som helst her inne skal kunne skrive opp artikler skrevet her på ikkepedia og som dere mener kan gjøre seg bra, også på andre språk.
MERK

  • Alle artikler med bilder må ha klarlagt opphavsretten til bilder. I enkelte land er det ikke lov til bare å ta et bilde fra nettet uten å ha avklart dette på forhånd med de som har opphavsretten på bildet!
  • Artikler som bygger på ordspill egner seg dårlig siden ordspill som oftest ikke fungerer på andre språk
  • Ikkenytt-artikler burde være tidsløs og helst ikke ha noen forhold til noen spesiell hendelse da de kan være utdatert når de oversettes

Forslag kan føres opp under her

Artikler som ønskes oversatt til norsk[rediger]

Her kan dere komme med konkrete artikler fra andre uncyclopedier dere vil ha oversatt til norsk, eller bare et emne. Med et emne, kan man sjekke opp på "Foreign Office" om det er noen andre uncyclopedier som har ført opp emnet som passende å oversette til andre språk.

Forslag kan føres opp under her

Artikler som enten er oversatt eller under oversetting til norsk[rediger]

Artikler som enten er oversatt eller under oversetting fra norsk[rediger]