Verdiløse sider

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Denne artikkelen inngår i Ikkepedias reglement. Hvis du ønsker å bidra til Ikkepedia må du følge disse reglene, men hvis du allikevel ikke ønsker å følge dem, er du fri til å nekte. Det er frivillig tvang. Legg deg i fosterstilling for å foreslå endringer i reglene.


Nybegynnerens guide til Ikkepedia
Oversikt
Forord

Hva er Ikkepedia?
Er dere seriøse?

Skrivetips
Hvordan være morsom og ikke dum

Cybermobbing
Ting som blir slettet uten advarsel
Verdiløse sider
Hvordan bli blokkert fra Ikkepedia
Hvordan opprette artikler


«Ikkepedia er en leksikon-parodi, og så fort du og kompisene dine dukker opp i et ekte leksikon, ønsker vi deg velkommen med åpne armer. Hvis ikke, finnes alltids Myspace eller Facebook.»

- Ikkepedia om verdiløse artikler

Verdiløse sider er artikler om et spesielt individ, gjeng, eller organisasjon som generelt er skrevet av en person som er forbundet med artikkelens emne. Hvis du vil lage en verdiløs side, fins det mange forskjellige nettsteder du heller kan gjøre det:

 1. Reddit
 2. Facebook
 3. Truth Social
 4. 4chan

På samme måte som på Wikipedia blir slike sider slettet så fort de blir oppdaget på Ikkepedia. Dette er et leksikon, ikke en personlig nettside.

TM-testen for verdiløse sider

Generelt når vi bestemmer oss for om en side er verdiløs, kjører vi TM-testen:

 • Kan mora til Trubadurix ha hørt om denne gruppa/individet/organisasjonen?
  • Hvis svaret er Nei, blir siden slettet. Med én gang.
  • Hvis svaret er Ja, så vurderes artikkelen likt som alle de andre artiklene.

Men hva om mora til Trubadurix ikke er tilgjengelig for å bli spurt?

 • Da prøver vi å finne ut om hun kan ha hørt om det ved å sjekke:
  • Om det er morsomt.
  • Hvor mange treff det får på Google.
  • Om Wikipedia har en side om det.
  • Om noen av administratorene har hørt om det.
  • Om det er morsomt.

Hvis en artikkel feiler på to(2) av punktene over, blir den sett på som en verdiløs artikkel og slettet.

Ensetningsartikler

Ensetningsartikler/Enradsartikler eller oneliners blir slettet umiddelbart. Vil du at artikkelen skal overleve, utvid den med sirka fem setninger til. Selv då er artikkelen for kort, men da får den en stubb-mal limt på den. Når vi merker at disse ekstra fem setningene ikke var noe særlig humoristiske, blir artikkelen slettet likevel. Så vennligst tenk godt før du skriver en, og ta deg god tid! Hvis du har skrevet en ensetningsartikkel og den er moro, flytter vi den til Ikktionary eller Artigpedia, hvis den er komplett nonsens.

Tilfeldig humor

En båt er en type fly som også kan kjøre på riksveger. Båten er oppfunnet av MacGyver i år 500000000 etter deg...
George Willoch Bush er egentlig et romvesen som...
Oslo er navnet på et forskningssenter på bunnen til Indiahavet...

Du forstår vel at humoren på Ikkepedia blir alt for forutsigbar på denne måten. Det kan være morsomt, men ofte oppfattes slikt som veldig ugjennomtenkt og barnslig. Humor er mer enn bare dette. Humor skal være genial og variert i en morsom artikkel. Derfor sletter vi sånt uten advarsel.

Hvis en administrator er i godt humør, kan det hende at han/hun flytter siden til vår søsterprosjekt Artigpedia.

Kjendiser i artikler

Ikkepedia blir oversvømmet av artikler med et høgt kjendis-nivå. Det vil si at hver artikkel handler rundt Adolf Hitler, MacGyver og hans gaffateip, Miley Cyrus, Britney Spears, Jens Stoltenberg, MacGyver og Adolf Hitler... Man blir lei av det etter hvert.

Det ikke anbefalt å lage nye artikler med kjendiser blant MacGyver... la ham hvile litt, han trenger søvn!

Meninger

Av og til har du et genialt innslag om et emne som har rystet deg meget. Du vil absolutt skrive om staten som er korrumpert og statsministeren som har hemmelige forhold med kvinner/menn osv. Ellers er du fryktelig irritert av obersten din, som har mobbet deg i mange flere år... Hos oss er du på feil plass! Ikkepedia trenger ikke din mening om saker som ikke engang er morsomme. Det finnes andre steder på nettet hvor du kan gjøre opprop om masse ting. Facebook/Myspace/Wordpress/Blogger/Blogg.no/Opprop.no er utmerkede steder for bare din mening.

Hvis du vil ytre kritikk til en bestemt artikkel, vennligst ikke bare fjern alt innhold fra siden, men heller legg inn et beskjed på diskusjonssiden til artikkelen. Du kan også sende en e-post til [email protected]. Les mer om kritikk på Ikkepedia:Kontroverse.

Brukersider

Brukersiden din kan inneholde så mye informasjon du vil. Hvis du vil gjøre det i artikkelstil og skrive en falsk biografi, gjør det på brukersiden din. Hvis du oppretter en verdiløs side som ikke er på brukersiden din, og administratoren som finner siden er i godt humør, kan det være at administratoren flytter den til brukersiden din for deg.

Du kan komme til brukersiden din ved å trykke på brukernavnet ditt øverst på siden. Du må være registrert for å opprette din egen brukerside.


Neste side...