Ikkeratur:Adolf Hitlers hemmelige dagbok

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Adolf Hitlers dagbok er endelig funnet! Dette raporterer Das Nazinewz, som alltid har det riktig. Under er noen utdrag fra dagboken.

Boker.jpg Ikkeratur 
Denne artikkelen er en del av Ikkepedias Ikkiotek. Besøk Ikkioteket her. Men husk å være stille!Warningex.gif ADVARSEL! Warningex.gif
Baby crying closeup.jpg
Denne siden inneholder store mengder sutring. Fortsett med forsiktighet.

Berlin, 5. februar 1943[rediger]

Kjære dagbok:

Jeg har så vondt i hodet! Jeg skaut nesten meg selv og min kone. Eg fikk endelig jobben som stripper.Tankene på alt jeg må gjøre og alt jeg ikke må gjøre stikker fast i hjernen min! Jeg savner mamma. Hun kunne gitt meg råd om hva jeg kunne gjort for å få en slutt på smertene. Og så kunne hun laget varm melk. Kanskje jeg burde ringe henne? Jeg kunne invitere henne hit. Da må jeg huske og be henne ta med seg koseteppet mitt, jeg savner det så fælt! Det ville vært en god idè, hvis hun ikke hadde glemt å sende meg julekort i fjor. Det såret meg dypt. Vel, ikke alt skal være like lett. Men som om ikke det var nok, så har jeg også fått skikkelig tannverk! Og siden alle de lokale tannlegene var jøder, så sendte jeg dem til en eller annen konsentrasjonsleir. Nå i ettertid har jeg funnet ut at det kanskje ikke var så smart. Det er en leir i utkanten av byen, men det blir for risikabelt for meg å dra dit, og han får ikke lov til å komme hit. Hva ville vennene mine si da? For og ikke snakke om Josef Stalin! Han ville ledd seg i hjel om han fikk vite jeg hadde hatt en jødisk tannlege på besøk, men det gjør så vondt! Åh, min kjære dagbok. Hva skal jeg gjøre?

Din Adolf.

Berlin, 16. mai 1943[rediger]

Kjære dagbok:

Jeg har så dårlig samvittighet! Jeg planlegger å angripe Norge på nasjonaldagen deres, og nå har mine norske nazister gått imot meg! Min gode venn Vidkun Quisling sa ikke noe om det... Han må bli skutt! Hehe, dagbok. Hehe. Du vet jeg tuller, vel? Vel, det er ikke så lett å være verdenshersker, skal du se. Så mye som må planlegges til den minste detalj og været må være fint for at soldatene mine skal gidde å gjøre noe. Konsentrasjonsleierne mine begynner å bli fulle også. Jeg får ikke tak i flere penger til å bygge flere heller! Åh, min kjære dagbok. Hva skal jeg gjøre?

Din Adolf.

Berlin, 7. juli 1943[rediger]

Kjære dagbok:

Jeg er forelsket! Jeg har funnet en gris fra Polen, med sorte øyne, sort hår og hun har hår under armene! Hun er ikke arisk, men dog... Åhh... Jeg har lyst til å gjøre noe med henne! Skal jeg ta over et land for henne? Isåfall, hvilket? Jaja. Jeg har fått trusselbrev fra Bollen Stein, forresten. "Tar du ikke barten, så tar jeg deg i fjerten !" Jeg lurer på hvorfor han skrev ferdig på dansk. Kanskje det er en kode? Jeg hater den drittsekken! Men kanskje jeg faktisk bør gjøre noe med stilen min. Den er så depresiv og kjedelig. Kanskje jeg skal legge luggen den andre veien og bruke kvae på barten? Hehe, ja det hadde vært noe. Men hva med min kjære Krokborg? Jeg elsker henne mer enn mine land! Åh, min kjære dagbok, hva skal jeg gjøre?

Din Adolf.

Berlin, 4. august 1943[rediger]

Kjære dagbok:

I dag satt jeg barnevakt for min venn Heinrich Himmlers lille datter. Det var kjempegøy! Vi hadde teselskap og etterpå lekte vi invasjon av England. Jeg lærte henne til og med og si Heil Onkel Hitler. Himmler ist dumm. Hun lærte veldig fort til å være fem år gammel. Hun er definitiv min nye bestevenn! Vi har så mye til felles: vi liker begge Earl Grey, gutter i uniform og teddybjørner. Når hun blir gammel nok, skal hun få en kjempefin lederstilling i Hitlerjugend. For en gangs skyld har jeg hatt en dag hvor jeg har visst hva jeg skal gjøre. In your face, dagbok! Hehe, neida jeg bare tuller.

Din Adolf


Auschwitz, 31. oktober 1943[rediger]

Kjære dagbok:

Idag besøkte jeg min gode venn, Josef Mengele i Auschwitz! Der var det fint, og jeg ble tatt godt imot. Vi så litt på eksprimentene hans, hvor han hadde lagd en papegøyepike. Altså, så hadde han tatt av hendene til piken og erstattet dem med papegøyehoder. Jeg skal si deg det, dagbok, jeg lo meg i hjel! Så hadde vi homsesex med hverandre innpå dassen. Etter det, onanerte vi til nakne tvillingsgutter også sydde vi en penis på en pike. Det var høyst morsomt da hun urinerte! Hoho! Testiklene var dog litt merklige... Vel dagbok, dette har vært den morsomte dagen i mitt liv. Men når jeg kom hjem, fikk jeg vite at min Krokborg ikke er jomfru! Åh, min kjære dagbok, hva skal jeg gjøre?

Din Adolf.

Auschwitz, 01. november 1943[rediger]

Kjære dagbok:

Jeg glemte å fortelle at den første snøen kom i går. Jeg laget Jøder i snøen, for ett søl det ble. PS: Jeg tror jeg heller burde laget snø engler

Din Adolf

Berlin, 23. desember 1943[rediger]

Kjære dagbok:

Jeg er en Mammadalt som er hatet verden over. Kan noen hjelpe meg eller så går jeg og spiller habbo eller et eller annet dataspill. jeg har lyst til å kapitulere, men jeg er for feig. dog jeg har planer for jødene men jeg har ikke store nok syrker. Åh, min kjære dagbok, hva skal jeg gjøre?

Din Adolf

Mamma, 24. desember 1943[rediger]

Kjære dagbok:

Idag var det julaften... Mamma tok aldri telefonen (hun skyldte på dårlig dekkning) så jeg fikk en eskorte med SS - soldater til å kjøre meg til henne. I det minste er SS - soldatene snille mot meg. De ønsket meg til og med god jul, så da måtte jeg bare gi dem en klem! Alle vennene mine fikk gaver unntatt jeg! Hva har jeg gjort? Krokborg fikk Nederland av meg... Der fikk jeg bare et brev hvor det sto at hun hadde tatt sitt eget liv. Min søster fikk Tsjekkia. Hun var blitt tatt til fange. Min tante Rose fikk Belgia. Hun hadde blitt senil og glemte at det var julaften. Og alle de andre... Speer, Mengele og Gøring, de har ikke engang sendt et kort. Jeg ga dem land og strender, men neida! Åh, herregud... Verden er sååå lite takknemlig! Jeg ville bare bli likt, jeg. Åh, min kjære dagbok, hva skal jeg gjøre? jeg tror jeg må jeg må lage ertesuppe til mamma !

Din lille Adolf som savner mamma så fælt.


Mørk bunker 21. februar 2001[rediger]

Kjære Dagbok:

Jeg begynner å få vondt i ryggen. Jeg kjeder meg her, siden den siste SS-romkamerten min døde for noen år siden. Men Bush og Osama bin Laden kommer på besøk ofte. De skryter over at de skal starte Atomkrig mot Russland og Kina. Vi spiller Monopol og scrabble. Jeg har endelig modda Xboxen min, nå er den en SSBOX. Jeg har kommet til tredje prestigse på Call Of Duty: World at war. Jeg glither som en nazi på nazi zombies. Men noen ganger tenker jeg: kanskje jeg ikke skulle gjort hva hva jeg gjorde? Kjanskje jeg skulle ha besøkt mamma oftere? Men hun slipper å dra, for nå ligger hun i ovnen min og lager aske av seg selv. Jaja, kjære dagbok, det er vist bare du og meg igjen. Men jeg har tenkt å skaffe meg en hund! Jeg så sånne morderhunder på TV-en en gang, og de virket kule. Oija, Macgyver har akseptert meg som venn på facebook!!! Vi chatter og spiller Mafia wars sammen. Han sa at han kanskje kunne komme på besøk, han er jo broren min. Men etter det er det ikke noe nytt. Livet går sin gang, og du begynner og slippe opp for ark! Jeg skulle ha kjøpt en bok med 1.000.000.000.000.000.000 sider. Hadde jeg bare visst at jeg skulle være her så lenge, ville jeg tatt med horer og en dagbok!

Bare tuller, Din Nazi.