Ikktionary:Ø

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Pencil2.jpg
Velkommen til Ikktionary, en ikkeordbok med alt som alltid bør være usagt.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å *


Ø[rediger]

øye[rediger]

[[stedet der havfruene bor. For 500 år siden ble det ktig i øye.


Ødebøg[rediger]

En rabiat person fra Ødeborge.

Ø-Akse[rediger]

En halvt samisk nordlenning skulle egentlig si "Øøøøø... Axe?" etter å ha blitt spurt om hva det verktøyet man bruker til å slakte en stoland med heter på engelsk. Lokalavisa forvekslet svaret med "Ø-Akse" som senere viste seg å bli betegnelsen på den fjerde dimensjonen.

Økonomisk tilbakestående[rediger]

Den medisinske definisjonen av en økonomisk tilbakestående person er per dags dato en person som ikke klarer å styre sitt pengebruk og overholde sine økonomiske plikter. Typiske trekk og handlinger ved en økonomisk tilbakeståenhet er gjerne sene nedbetalinger på lån, markant fremtreden i store folkegrupper, brunt hår. en person med denne sykdommen er som regelen person av det feminine kjønn.

Øl[rediger]

Øl er det samme som gul saft som gjør at du begynner å se rosa elefanter og blå høner. Dette er en veldig populær drikk blant unger på 5 års alderen.

Økokrim[rediger]

Plantepoliti. Arresterer trær også.

Øre[rediger]

En muskel dverger har.

Ørevoks[rediger]

Ørevoks kommer ut av øret. Det smaker gjerne sperm og blir derfor brukt som tettningsmasse rundt vinduslister. Noen liker å putte ørevoks i munnen, men de er tilbakestående, så det gjør ikke noe.

Ørgel[rediger]

Et tangentinstrument som bare finnes i Norges eneste by som begynner på Æ (Arendal for uinnvidde)....

Ørret[rediger]

Ørret - (substantiv) Et effektivt mordvåpen som er fortrukket blant profesjonelle proffer. Kan finnes i badekar, vannpytter og i takrenner. Det er relativt lett å gjemme liket i en ørret, som du deretter kan kaste i en elv eller noe sånt. Den er blitt fredet i store deler av Norge og derfor vanskelig å holde skjult.

Øst Europa[rediger]

Er land Øst i Europa, for eksempel Sverige som er Øst for Norge som ER i Europa

Øst-Europeere[rediger]

Svensker.

Øst Polen[rediger]

Ligger Sør-Øst for Nord-Polen og Nord-Øst for Syd-Polen, altså øst i Polen. Folk som kommer fra Øst-Polen kalles for Østpolesere og tilhører den slaviske menneskerasen.

Øy[rediger]

Er en plass der du kan leke kanin.

Øyenstikkere[rediger]

Tortur instrument med vinger. Lynkjappe, varierende i størrelse. Mange forskere mener at de først oppstod i middelalderen, i regi av datidens hekser.