Ikktionary:C

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Pencil2.jpg
Velkommen til Ikktionary, en ikkeordbok med alt som alltid bør være usagt.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å *

C[rediger]

C[rediger]

Ikke den tjuende bokstaven i alfabetet. Uttales "se".

Cannabis[rediger]

Se "Hasj"

Celebral Sarkasme[rediger]

En uhelbredelig sykdom som du får ved å sitte altfor mye framfor datamaskinen og spille WoW. Det fører til at du tror at du kan fly, og er roten til veldig mange ulykker der helst unge mennesker som egentlig var klar for militæret, plutselig hopper fra taket på World Trade Center mens de roper jeg nådde level 70!! Jeg kan flyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy *splatt*.

Cevape[rediger]

Dette er et bilde av cevapi

Cevape (eller cevapi i flertall) er en bosnisk nasjonalrett. Selges på alle gatekjøkkener i hele Bosnia. Landets nasjonale økonomi er basert på salget av denne matretten. Cevapi er små, avlange "pølser" som er laget av bosnisk kjøttdeig. Dette spises sammen med kajmak, luk og lepinja.

En skam, er å spise cevape med ketchup. Det er en skam for alt som har med cevape og bosnere å gjøre. Riktignok finnes det folk rundt omkring i Norge som gjør dette. En beskjed til dere: Skam dere!

Cevape er også et ord som ingen, gjentas: INGEN, av nordmennene klarer å uttale riktig.

Cgurk[rediger]

Ikke se A eller Bgurk. Nok er nok! Se heller Gurk, hvis du absolutt vil.

Chow chow[rediger]

Chow-chow er en kinesisk hundepølse, populært kalt hot dog. Den blir lagd av hunder, pølser og noen ganger av opprørske kinesere.

Chuck Norris[rediger]

Annet ord for udødelig, uovervinnelig.

Cowboy[rediger]

(norsk: Kugutt) Amerikanere som sto på en av de to sidene av loven, i det Ville Vesten. Noen kugutter ble etterhvert fengselsfugler, andre ble døde, og andre der igjen ble sheriff. (pol'ti) Til etterretning: De var mennesker.

Cool[rediger]

Cool betyr stor kul. Er og gangsterslang for Coca-Cola uten kullsyre.