Ikktionary:F

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Pencil2.jpg
Velkommen til Ikktionary, en ikkeordbok med alt som alltid bør være usagt.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å *


F[rediger]

Facebook[rediger]

(Også kalt: fæiser'n, fæis, fæisbukk, fuckface og tryneboka)

Det perfekte sted for pedofile. For å ikke snakke om at barn mister fritiden fordi de føler seg avhengig av spillene og nettstedet generelt. Dessuten går det ikke an å være medlem der uten at slitsomme barndoms"venner" oppsøker deg.

Faenskap[rediger]

Skapet for Faen selv, ofte fullt av kåfjordinger og bergensere.

Falsk krupp[rediger]

Er for taperne i samfunnet som ikke klarte å pådra seg ekte krupp.

Fauna[rediger]

Fattigmannsversjonen av sauna. Billig fordi den oftest er kald, subsidiært jævlig kald.

Fantasi[rediger]

Kompliment til ubegavede barn.

Farlig[rediger]

Ordet farlig kommer opprinnelig fra det norske ordet far, og ble allerede i 1864 et offisielt norsk ord som et resultat 50-års jubileet for frigjøringsdagen i 1814. Det å være farlig, eller farlig ovenfor noe eller noen, er som oftest relatert til å beskytte og ta vare på noen. Det brukes som regel kun for de som er fedre eller hannkjønn. Se også morlig.

Farskap[rediger]

Et skap der far har glemt at han har lagt kondomene....

Fascist[rediger]

Høyreorientert person du ikke liker.

Antonym: kommunist

Fedon Lindberg[rediger]

Leder av Mommen Corp. Han er også den største kunden til Spekksavers.

Feminister[rediger]

Statsråd med ansvar for kvegdriftsdepartementet.

Fendt[rediger]

Ein svært skrøpelig ting. Den er ein svær grønn maskin med røe felger, som har ein symaskinmotor under panseret. Lokale bondetøs er de eneste som kaller dette en traktor.

Fengselsfugl[rediger]

En type fugl. Virkelig hardbarkede fugler som bor i fengselet. De slipper av og til ut, men kommer før eller siden inn i fengsel igjen. De raner banker og dreper folk, og kan få 21 års fengsel når de blir tatt.

Fettby[rediger]

Der du skriver all infoen om deg som gjør det mulig for den pedofile å finne deg.Der du legger ut fjortisbildene dine. Pass på å ha trutmunn og så lite klær som reglene tillater. Dessverre for pedoene er det folk som godkjenner bildene, men slapp av, de gjør det i fylla. Fjortisbilder er det nok av, f9z. Du kan også legge ut sangtekster av favorittbandet her og si at du har skrevet dem selv. Folk kan kommentere filene dine, det synes du er gøy.

Er en versjon, wanna be facebook. Laget og til bruk for bygdinger som ikke kan engelsk, eller blir sjalu på Facebook, derfor lønner nettby seg for venneløse, og deretter, venneløse finner hverandre. Også tradisjonelt urtenkende ungdommer som er opplært av sine tipp X 8 oldeforeldre at alt må være eget på jordbrukerheimen.

Filosof[rediger]

En filosof filosoferer over filosofien over det å være en filosoferende filosof. Filosoferende filosofer filosoferer ofte veldig filosofisk over filosofien. Filosofien bak det hele er en meget filosofisk filosofi.

Finlandshette[rediger]

Finskprodusert kondom.

Finnkniv[rediger]

Finnkniv er de våre nordlige Sameland kolonisters ord på de innfødtes Joikasabel. Ordet stammer mest sannsynlig i fra det første møte mellom en kolonist og en same. Vår kjære nybygger trodde nokk han møtte en finne før han fikk se den store sabelen. Det finnes ingen sikre kilder som kan fortelle nøyaktig hvordan møte endte, men i dag har Finnkniven større popularitet blandt unge i Sameland og resten av Norge, enn gevær.

Fiske[rediger]

Norges nasjonalidrett.

Fiskebonde[rediger]

(substantiv intetkjønn) Betegnelse på en bonde som fisker. Som f.eks. Kjell Magne Bondevik,Ozzy Osbourne . Av dette uttrykket kommer også "Jævla fiskebonde!"

Fitte[rediger]

Er babyspråk for "å sitte", altså det man sitter på, spesielt jenter.

Fjell[rediger]

STOR stein, stort sett på en plass du skulle ønske den ikke var. Fortsett å tro

SE; Tro kan flytte fjell

Fjellknark[rediger]

Lite utforsket folkeslag. Bor i fjellet. Skremmer ofte turister med kraftige lyder og uvanlig kroppslukt.

Fjernkontroll[rediger]

En knapp som er usynlig bak på ryggen til menn, som gjør dem helt fjerne. Spesielt hvis det er en stor skjerm i nærheten.

Fjordslamp[rediger]

Et robåt bereist folkeslag som bruker Jotunheimen som fryseboks; liker mest bjørkenever og mose blandet med gråstein som supplement til det daglige livsopphold. Stikkord: Hest og hest og hest.

Fjortis[rediger]

En person som har fått kallenavnet fjortis har meget høy rang i verden. Dette er fordi disse sitter inne med utrolig mye kunnskap, spesiellt om politikk. Om du ikke respekterer fjortisen vil du bli angrepet med brunkrem, blondt hår, pupper og tyggis.

FjortizzN[rediger]

FjortizzN er et flokkdyr, og trives best i store grupper. Alene ser de ut som barne-voksne med et tanketomt blikk og er dypt forvirret. Ting som kjennetegner fjortizzN er konstant knullerufs, dyp utrigning, brunkremskille og bor på verden kjedeligste sted. I tillegg har de i likhet med kongen, dysleksi hele gjengen og klarer spesielt ikke skille S fra Z. Fjortizzer har eget fengsel. Det for de med sminke og torturkammeret for de uten sminke.

Flaks[rediger]

Flaks er en gammel norsk matrett bestående av rå fiskeolje og erter. Dette var så næringsrikt og sunt at når man skulle beskrive tungt og vanskelig arbeid, så sa man at det ikke gikk an uten en god porsjon flaks.

Sunnmøre spises flaks ofte sammen med svinekjøtt. Der kalles det griseflaks.

Flappe[rediger]

Flappe [fra gammelt latin], er et ord for for å onanere. Eksempelvis kan en som er kjent for å onanere mye gå under navnet ormflapperen (jf. Ikktionarys artikkel om emnet). Uttrykket oppsto på et nachspiel en sen januarkveld i København da en ung gutt med navn Jonas, ble tatt i å flappe ormen. Derav uttryket flappe ormen som altså betyr å onanere.

Flaskepost[rediger]

E-post eller forumpost skrevet inn til en nettdebatt etter å ha drukket alkohol fra en flaske.

Flatlandsaper[rediger]

Dansker.

Fleinsopp[rediger]

En sopp det ser ut som alle på stortinget spiser. Man kan også lage te av denne soppen.

Flokk[rediger]

Et skjelden fenomen som kan forekomme etter at du har vasket sokkene dine. Når du faktisk opplever å finne flere sokker enn hva du puttet i vaskemaskinen før vask. Fenomenet oppstår ved at fotsopp og vaskemiddelenzymer reagerer med hverandre og kloner bomullssokker. (Skjer ikke ved vask av ullsokker, da Milo vaskemiddel som kjent ikke inneholder enzymer).

Flykræsj[rediger]

Makrell i tomat.

Flyver[rediger]

Et vær å reise med fly i for trøndere ("de va no fint flyver sjø"). Skal du vere en flyver må du bevise at du kan krasje i store tårn i september.(altså skape en katastrofe...).

FN[rediger]

Frie Nudister; Se dette.

FNAF[rediger]

Forkortelse for spilltittelen Faen, Nå Angriper Freddy!

Fnatt[rediger]

Ofte uttalt i setningen "ååh jeg får fnatt" , Fnatt er et lite dyr som er å finne i de dype skoger på østlandsområdet i perfekt coeksistens med både elg og ku , best kjennetegnet av de store ørene og den mørkegrønne pelsen.

Folk[rediger]

Det norske ordet folk stammer fra det latinske ordet "folk" og betyr egentlig folk, som er det samme som folk eller folk, synonymer for folk: personer, mennesker og homosapien sapiens.

Forfatter[rediger]

Moderne utrykksform for patriark/forfader.

Språkforskere formoder at dette ikke forveksles med formutter.

Forlove (seg)[rediger]

Love noe man ikke burde ha lovt. Jfr. Forsnakke (seg)

Forsvaret[rediger]

Forkortelse for kraftuttrykket "for svarte.."

Fosterstilling[rediger]

Den vanligste angrepsstillingen til en baby.

Forteller[rediger]

Et menneske som liker å fortelle ting, uansett hva det skulle være. Ofte, når de forteller om noe, så begynner de å fortelle om noe annet igjen. Eksempel: "Jo, isen jeg spiste i Florida var ganske god... apropos 'godt', så har jeg aldri smakt noe bedre enn maten i Kina!". Når en forteller har opplevd lite i livet, og ikke kan drive en samtale (selv om det er vedkommende som for det meste snakker) om det, leser de ofte fra en bok, tegneserie eller noe lignende.

FramStegsParti[rediger]

Organisasjonen for fremme av mannens "stag". Mannekampens svar på FremSkrittsParti, bare omvendt. Også åpen for kvinner som liker kvinner og menn, men som ikke er med i Ottar

Fransk[rediger]

Et språk fra Franskland, minner mye om baby-språk, det er bare å herme etter en baby, og putte inn en passende "Ch," "z," og "skarre-r'er". Legg også trykk på Ø'en - hvis du holder ø'en en halvtime lenger hver gang du uttaler ord som "frisør", "druør" og "stavangør" kan du lure en innfødt franskmann.

Fremmedord[rediger]

Fremmedord er fine synonymer til relevante norske uttrykk som er adekvate i konteksten.

Fremskrittsparti[rediger]

Organisasjonen for fremme av kvinnens "skritt". Utbrytere fra Feministene, men som ønsker å være feminine. Samordner aktiviteter med FramStegsParti

Frisk[rediger]

Frisk er en uheldig sykdom som ofte rammer folk i tenåringsalderen. Det eneste de kan gjøre er å bli syke og få gå hjem er å spille CS, WOW eller COD.

Fruktingytende[rediger]

Fruktingytende(tilstand)er et begrep brukt av finske avholdsmenn og gamle bimboer, begrepet har også utviklet seg til fiskermenn med god prostata, som også synes det er et snasent ord. Å være fruktingytende betyr ganske enkelt at man gyter frukt, hva nå det er...

Fugl[rediger]

Levende fly, trolig bakgrunnen til Hiroshima-bomben.

Plaprende mennesker er trolig i slekt med dem.

Førerkort[rediger]

Ein liten rosa plastbit med navn og bilde på til ein verdi av 20.000kr. Navn og bilde kan variere frå kort til kort. Førerkort er også kalla "sertifikat", og er nødvendig å ha hvis du har lyst til å kjøre en såkalla "bil". Førerkort er så å si høydepuktet til alle gææærne 18 åringer. Og de aller fleste gææærne 18 åringer får førerkortet av sine kjære foreldre.. De alle fleste smartinger klarer å unngå å miste lappen i motsetning til de som mister lappen etter 2 måneder eller 2 timer

Førjulstid[rediger]

Førjulstid er tiden før kvelden før kvelden før kvistmas. Den kjennetegnes best ved lite gjennomtenkning, mye av det som på fagspråket kalles stæsj, og tomme lommebøker.

Førsettelse[rediger]

Det som kommer før det som kommer før en fortsettelse. På engelsk heter dette prequel.

Først[rediger]

Først - (adjektiv) Å være først er målet til flere sportsutøvere. Å være først er også stas i flere sammenhenger: Jeg var den første i klassen til å prøve hasj, å være den første på å prøve noe nytt. Vi var de første til å score mål. Vi tapte allikevel, å gjøre noe før noen andre. Jeg er Kong Megakul den Første!, å være den første til å ha akkurat det navnet.

Første Skoledag[rediger]

Den dagen man møter opp på et uhørt tidspunkt og drar en halv time senere, for så å finne ut at man møtte opp på skolen bare for å få noen papirark og beskjeder som man godt kunne fått på E-mail.