Ikktionary:H

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Pencil2.jpg
Velkommen til Ikktionary, en ikkeordbok med alt som alltid bør være usagt.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å *


H[rediger]

Han Kripos[rediger]

(Egennavn) mest kjente person med dette navnet er Han Kripos, som er profilert i disse dager for å ha tatt Lommemannen

Hardkokt egg[rediger]

Et egg som er kokt i omlag 3 timer. Kjennetegnes ved at egget skifter farge, fiolett-lilla utenpå og grønt inni. Hvis man spiser mer enn 3 slike egg, risikerer man bøter for forstyrrelse av ro og orden. De er også veldig tørt.

Harley[rediger]

Kjøretøy for psykisk tilbakestående, fysisk framstående personer

Hasj[rediger]

Også kalt "Tibetansk steppetobakk" "Trollrøyk" "Indianertobakk" "Jazztobakk"

Mest kjent som: "Harruenfyrings?"

Hattifnatt[rediger]

Ein hattifnatt er eit merkverdig dyr som bur på Rogdo. Dei leve av dødsfarlige bakteriar som fins i pelsen på mammutar.

Haut Niveau[rediger]

Et uttrykk som betyr "høyt nivå". Det er fransk. Er blitt brukt på en rekke sider, deriblant Fana Hopplaugs nettportal.

Hekk[rediger]

Hekk (Hek:kkkk) er enten rævva til noen, eller en (gjerne avlang) grønn busk.

Hellstrøm[rediger]

Eyvind Hellstrøm er en hyggelig mann som spiser alt han får servert med stor appetitt og fornøyelse. Det kunne aldri falle ham inn å klage på maten, og han legger alltid igjen rundhåndet med driks når han spiser ute. Hellstrøm er spesielt begeistret for kebab og mikrobølget ferdigmat.

Hentehår[rediger]

Mannlig frisyre hvor håret hentes hos nærmeste frisør og limes på etter behov. Krøllhår brukes lite.

Herpes[rediger]

Som kameleonen, har dette ordet en helt unik evne til å tilpasse seg alle ordklasser unntatt tallord. Mye mulig dette har en sammenheng med at ordet er negativt uansett hvordan man vrir og vender på flisa, og fordi det kan beskrive alt i fra en aktiv tilstand til en ulmende stillstand.. Om man legger godviljen til, å bøyer etter beste evne kan man sette Herpes inn i enhver situasjon!Om det er kåken til kødden av en nabo nedi gata som skal ommøbeleres..Om man skal beskrive utseendet til noen som har peisa på med dop og alko i for mange år. For ikke å glemme at det er en benevnelse på en smertefull tilstand som gjerne opptrer noen dager etter samleie. Man kan bøye ordet i hankjønn intetkjønn og hunkjønn, det er både et svakt og sterkt verb. Det er faen ta meg substantiv,verb,adjektiv,adverb,pronomen,artikler,konjunksjoner,preposisjoner,interjeksjoner, infinitiv,presens,preteritum,perfektum,futurum 1 og 2,kondisjonalis 1 og 2,imperativ,presens partisipp og perfektum partisipp. Konklusjonen er at dette fantastiske ord,har et negativt mangfold uten sidestykke. Herp Herpes Herpe Herpet Herpa Herper Herp Herpete Herp Herping Faen!

Hestehode[rediger]

Skuespiller i Gudfaren.

Hettegenser[rediger]

Hettegenser er en genser med hette på. Og oppi den hetta kan du putte en vinflaske! Dette er det perfekte skoleplagg. Du som får vinen i hetta må passe på at at du ikke drikker seg full i matte timen.

Hildegard med Bringen[rediger]

En særdeles barmfager nonne.

Hjemmebrent[rediger]

Ble oppfunnet for 1000 år siden, da sønn av Kong Fullamon, tømte vann, blandet med sukker og gjær i en kjemisk maskin, ut kom noe sterkt som folk ble merkelige av. Folk døde til og med av dette vanen. Dette ble en populær drikk. Du finner den ofte i kjellerne til folk på bygdene, der folk nesten ikke drikker annet. Ofte blandet sammen med kaffe, eller annet sodavann.

Hjemmebrent[rediger]

Begrep brukt om utbrent og hjemmeværende arbeidstaker.

Hjemmepult[rediger]

Motsatt av kunstig befruktet.

Hjernesjau[rediger]

Hjernesjau er en sinnstilstand som kjennetegnes ved at man bare øser ut idéer direkte fra hjernebarken. Disse idéene er ofte spontane og helt uten hemninger. En lignende sinnstilstand er det populære oversjøiske uttrykket brainstorming, som oversett til spynorsk heter skallekuling. Disse stormene eller kulingene har ikke noe med meteorologi å gjøre, men er snarere et utløp for høytrykks-aktivitet som gradvis bygges opp i hjernen.

Hjertet[rediger]

Et organ som de fleste mennesker og alle dyr har. De som ikke har organet, kalles Hjerteløse. Er ikke det samme som hodeløs, da har man ingen hjerne.

HLLLYH[rediger]

Det nyeste albumet til det turmekistanske bandet The Mae-shin. Opphavet til navnet er ukjent, men pålitelige kilder vil ha det til at alle medlemmene hadde røyket hamster før de spilte inn skiva.

Hode[rediger]

Noe du er glad i og som sitter fast til kroppen eller bæres under armen. Kan også ved festlige anledninger settes på stake

Hoff-nabb[rediger]

En Hoff-nabb er som oftest en svensk noob som har skaffet seg mye penger i WoW på og skjende syke rådyr.

Hoftedysleksi[rediger]

Lese-og skrevevansker

Hofteholder[rediger]

Lakei på slottet med særlig ansvar for tekoppen til Sonja (HM).

Holy hand grenade[rediger]

Eneste gang brukt er i filmen Monty Python And The Holy Grail! Men da ble den brukt på en psykotisk varkanin! Kongen/ Dronningen av england har en! Den er rund med et kors oppå, den er av gull og det er masse diamanter på den! Så det er ikke den billigste, men siden diamant er verdens hardeste stoff gir den svært effektive splinter som øker skadeomfanget betraktelig.

Homo erectus[rediger]

Homo erectus har samme symptom som hetero erectus, men oppstår ved litt ulike omstendigheter.

Hore[rediger]

Skjellsord som brukes av fjortiser mot andre fjortiser de misunner.

Horunge[rediger]

Et annet ord for menneskelig avkom født grunnet en kondomfeil. Mest utbredt nord om Dovrefjell

Hot Dog[rediger]

Kokt bikkje i pølsebrød med ketsjup og sennep på. Kinas nasjonalrett.

Hotel Cæsar[rediger]

Et reality/debattprogram på TV2 der det er om å krangle mest mulig. Det er lov å gjøre hva man vil; skyte, lyve, kline osv. Vises samtidig som barne-TV gjør på NRK. Så får foreldrene til de litt større barna brukt TV'en som barnevakt allikevel.

Hotmail[rediger]

Det er en mann som skrev hotmail han døde av kroppen til mailen som var hot. Dette er en mye men blir ofte send ut på nettet.

HTML[rediger]

Forkortelse til Hotmail - språket til wannabe-programererne. Nerdene har for lengst gått over til språk som php, css, perl, c++ o.l.

Hublasumene og Hablasamene[rediger]

Hublasumene og Hablasamene er to hemmelige regioner/folkeslag. (som nå ikke mer en hemelig!) de har en spesiell natur-tro som rett og slett går ut på nakenhet.

Humlepung[rediger]

Sett med svært små testikler nær en brodd.

Hundemat[rediger]

hunder må være kannibaler de spiser jo sine egne. du tror kanskje det er for til hunden, men hvis du ser den lille skriften på baksiden av esken står det er mat til kinesere.

Huskelapp[rediger]

En same med god hukommelse.

Hviskestemme[rediger]

(subst.) En endring på stemmebåndet som oppstår etter inntak av øl og sjampanje på helgedager. En god grunn til å gå inn i baren bare én gang til.

Hybbbele[rediger]

Hybel(liten lelighet) sagt på dialekt frå Hareid.

Hybelkanin[rediger]

En kaninart som er mest kjent for å kamuflere seg som en ball av støv. Husk at hver gang du feier de vekk, dreper du en kanin!

Hyperakustiske kontradiafragmavibrasjoner[rediger]

En reaksjon som dannes i kroppen ved at nesegangene blir irriterte, av feks. allergi, forkjølelse, forskjellige kryddre innhalert gjennom nesen, osv, osv. Irritasjonen i nesegangen forårsaker at luft blåses ut i en fart av ca. 165 km/t. Fenomenet blir av fagfolk kalt et nys.

Hypra-nervagastriske-diafragma-kontravibrasjoner[rediger]

En reaksjon mellom to stoffer som dannes etter en overdose av Solo, eller anndre falske drikker(dvs. ikke Coca-Cola company produkter). Mennesker fra Vestfold har blitt utsatt for dette ofte. Denne lidelsen er også kalt hikke.

Hær[rediger]

En logistikk- og spedisjonsorganisasjon som transporterer og distribuerer levende mennesker frem til frontene og transporterer og sentraliserer døde mennesker tilbake etterpå.

Hæren, den Norske[rediger]

På det nærmeste nedlagt ved påfølgende Regjeringers pådrift og Stortingets (u)vitende godkjennelse. Sist sett på klassebilde på avslutningsseremonien på Bardufoss 3 August 2009. Den (muligens) siste GIH uttalte at "nå blir det lettere å ha fokus på Brigaden". Takke F for det, det er jo knapt en brigade tilbake... RIP.

Hæstkuk[rediger]

Nordnorsk hilsning. Synnonymt med "Hei" "Står til?" "Hyggelig å se deg". Også hingsters kjønnsorgan.

Hålke[rediger]

Betegnelse på en gutt/mann med måne, også kalt Månemann.
Er også betegnelsen på vann som har kommet i form av regn om vinteren og for så fryse seg fast i bakken, noe som medfører en rekke brukne hofter.

Hårete hjerne[rediger]

  • Hårete hjerne (substantiv). En del av den mannlige anatomien som er ansvarlig for de fleste av mannens avgjørelser.
  • Hårete hjerne (adjektiv). Hårete hjerne er også kjent som testikkel.