Ikktionary:I

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Pencil2.jpg
Velkommen til Ikktionary, en ikkeordbok med alt som alltid bør være usagt.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å *

I[rediger]

I[rediger]

I er ikke bokstav nr 5 i alfabetet. I er også ikke l.

Inntørka mensblodbefengte jævla rævråtne slingrefitte[rediger]

Brukt i den geniale danskeproduserte filmen "Terkel i knipe" (Dansker må også få til noe) når Terkel spørr onkel`n om hjelp fordi noen kaller han ting (feltmadrass, dyreplager etc. etc). Da ramser onkel opp ett par setninger...

Ikke[rediger]

Ikkepedias mest brukte ord.

Ikkebæret[rediger]

En høyere form for forståelse: "Han forsto ikke bæret"

IkkeNews - Oversettelser[rediger]

Ikkenytt[rediger]

Ikkenytt er verdens beste innholdsfrie nyhetsside.

Ikkepedia[rediger]

Ikkepedia er verdens beste innholdsfrie encyclopedi. Hvis du trengte å slå opp dette, har du ingenting her å gjøre.

Oversettelser:

 • Uncyclopedia - Engelsk
 • Oncyclopedia - Nederlandsk
 • Psyklopedin - Svensk
 • Desciclopédia - Portugisisk
 • Antyklopedia - Polsk
 • Désencyclopédie - Fransk
 • Necyklopedie - Tsjekkisk
 • Hikipedia - Finsk
 • Uncyclopedia - Tysk
 • Ikkecyclopedia - Norwengelsk
 • Itjsyklåpedia - Trøndersk
 • Nekkråsyklåpedia - dødsk

Ikkepedo[rediger]

en såkalt: IkkePedo er en som Ikke er pedofil , eller ikke liker å se på unge barn på sin pc eller ta bilde av dem i det ukjente!

Ikktionary[rediger]

Ikktionary er verdens beste innholdsfrie nettordbok, som du leser nå.

Illusjon[rediger]

Illusjon betyr syner, selv om enkelte tror det betyr tegning.

Incel[rediger]

Mann som bruker halvparten av fritiden sin på å sutre over hvor mye han hater kvinner, og den andre halvparten på å sutre over at ingen vil ligge med ham.

Indianer[rediger]

Allvitende person fra India.

Informativ informasjon[rediger]

Informativ informasjon er informasjon som gir noe informativt om informasjon du gjerne vil informere deg om. Kan forkortes til info og det stikk motsatte av denne teksten

Ingen[rediger]

Motstykket til enhver. Se enhver.

Ingenting[rediger]

Ingenting er en ting som er ingen

Innebandy[rediger]

Et spill for 1 - 2 - 3 - 4 - 5 eller 6, spillere på hvert lag. Begge kjønn er så heldige å få være med, og ALLE med en kølle hver i hånda. Og en ball er også med i spillet.

Innholdsløse[rediger]

Innholdsløse (fra lat. "innhold" og "sløse") beskriver den neolitterære avviksform "å sløse med innhold" eller "å kaste perler for svin", samt i de fleste former av det noe mer futile og urealistiske "å snakke en FrP-velger til vett". Gryende erkjennelse av at moderatoren heller ikke denne gangen har funnet å kunne verdsette en nyskapende forfatterspires spede forsøk på å så frø på det som (sukk) viser seg å være meget hard stengrunn...

Innovasjon[rediger]

Fenomen som oppstår når en ordblind ikke forstår alt hun/han leser så hun/han fyller inn resten med fri fantasi eller noe hun/han har lest (og nesten forstått) et annet sted, og resultatet funker! Det samme fenomenet kan teoretisk oppstå med bruksanvisninger, men bruksanvisninger er det jo ingen som leser.

iPad[rediger]

Tafsefjøl.

Inspo[rediger]

Nylig tatt i bruk av såkalte fjortisser (jenter med hestemanke og tannfliser). Brukes som adjektiv for f.eks. en svær parabolhatt, eller noen tenåringsjenter som poserer på en merkelig måte og lager trutmunn med ansiktet. De bruker ofte INSTAGRAM og andre sosiale medier for å vise fram hvor inspoe de er.

Intelligens[rediger]

Intelligens er en liten flekk på hjernen som de fleste mangler.

Intelligent[rediger]

«Jag er intelligent...» «Inte jag heller...»

Intervju[rediger]

Internasjonalt syn på ting, og muligens tang.

Ironi[rediger]

Ironi er en vending der man skulle tro at det ikke er mulig å forestille seg det umulige som man ikke trodde var mulig. Det umulige med dette er at det ikke er mulig å umuliggjøre det som man skulle forvente var trolig, noe som mest sannsynlig er utrolig.

Det troverdige er ofte helt utrolig, basert på feilaktige usanne observasjoner fra upålitelige troverdige kilder.

Isbilen[rediger]

Mystisk bil fylt av isblokker som leveres rundt til is-tørstige is-bjørner på Sørlandet. Bilmerket er helst Porsche eller Mercedes og har plass til hele 15 tonn isblokker.

Islending[rediger]

Mye det samme som en happy-ending. Til forskjell fra ismenn og iskvinner er ikke en islending en is-skulptur, men en faktisk person fra Island. Har du en kamel med deg til Island er det stor sjanse for at du kan få byttet denne i nettopp en islending. En islending (1 isld) blir også brukt som enhet for lengdemål og tilsvarer omtrent 1,73 meter.

Islam[rediger]

Islam er en religion fra bakvendtland. De sier det ikke finnes vold i Islam og så sprenger de seg i lufta mens de roper Allah er stor! Islam pakker også inn vakre unge kvinner i et plagg som kalles "burka". Det var vist et kålhode som stod modell for burkaen, men en Iman som hadde dysleksi leste feil og dermed var skaden skjedd, vakre kvinner måtte bære burka.