Ikktionary:N

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Pencil2.jpg
Velkommen til Ikktionary, en ikkeordbok med alt som alltid bør være usagt.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å *


N[rediger]

Nanometer[rediger]

Nanometer (måleenhet) en alt for liten enhet, brukes kun av en promille av en liten brøkdel av Jan Mayens befolkning, hver torsdag tredjehvert skuddår.

Narkolepsi[rediger]

Narkolepsi er en tilstand der man sover helt til man blir stresset og våkner. Etter at man har vært stresset, sovner man igjen. Dette er derfor en praktisk sykdom for trailersjåfører som sitter i kø og stresser med å skjelle ut andre bilførere.

Nazist[rediger]

  1. Høyreorientert person du ikke liker (opphav: nasjonalsosialisme)
  2. Venstreorientert person du ikke liker (opphav: nasjonalsosialisme)
  3. Person du krangler med på Internett

Nei[rediger]

Et ord oppfunnet av kvinner.

Nesbyen[rediger]

Nesbyen er en by av noe gule substanser, også kalt snørr. Det finnes også en lignende by i Norge, nemlig Nesbyen i Buskerud.

Nese[rediger]

En nese er en gjendstand som gjerne henge fast på kroppen til noen. Helst i ansiktet, under øynene, eller øyet hvis du bare har ett øye. Nesen brukes som oftest til å lukte med, men kan også bli brukt til gullgraving.

Nesebor[rediger]

Nesebor (Verb, Tilb. Adj.) er et bor som brukes når det er vanskelig å komme til med vanlige bor. Et nesebor kan også brukes til å bore ovale og firkantede hull.

Nettby[rediger]

Nettby er den største byen i Norge, men for å komme seg til denne byen må man legge dataskjermen på gulvet for så å hoppe opp og ned på den, da dannes by-portalen. når du har kommet deg inn der kan du legge ut masse bilder av deg selv og andre

Nicole Richie[rediger]

Nicole Richie er et berømt pinnedyr fra USA.

Nils Arne Eggen[rediger]

Nils Arne Eggen er en forsker som vet mye om det å kose seg med føtter. Gjerne i grupper opp mot et dusin mennesker samtidig. Mannen er visstnok drivende god til å tygge tyggis.

Nirsint[rediger]

(adj.) En variant av ordet morsomt. Brukes om ting som ikke er morsomt, men som kunne vært det i en annen setting. Staves ved å trykke en tast til venstre på tastaturet, bortsett fra t-tasten, som er fredet på grunn av konflikter med kaffe-tasten.

Noen[rediger]

Synonym for oss Også mer enn dobbelt så mange som ingen.

"Noen" kan også være en person som utfører arbeidet når du ikke vet hvem som gjør det.

Noen André[rediger]

Noen André kommer til unnsetning når ikke Noen gjør pliktene sine.

Noob[rediger]

Navnet har oppstått fra en stamme øseuropere som kom fra Asia som slo seg ned i et land kalt De_Dust_2. Det har ofte vært i krig med folkestammen Pro (se Pro) men har hittil bare vunnet.

Noobie[rediger]

Noobie er noen sjømonstere som har planta masse ord i sjøen...

Nord[rediger]

Svært utbredt retning. Langt ifra sør med mindre du går dobbelt sør og dermed opphever sørs virkning. Litt til venstre for øst, men bare halvveis, dobbelt fullstendig går tilbake til øst. Til høyre for vest. Rundt seg selv en gang + 379.


Nordmann[rediger]

M; mannlig versjon av menneske bosatt og tilhørende kongeriket Norge. Typiske kjennetegn: drar fullstendig alene langt til fjells eller inn i skogen, bryter seg inn i ukjent hytte, sitter lenge på en enkel krakk eller stol og heller i seg hjemmebrent sprit til han ramler av stolen og sovner.

Nordagutu[rediger]

Første stoppested på den uendelige togreisen med nattoget fra Oslo til Stavanger.

Nord Odal[rediger]

En storby midt inne i skogen mellom Oslo og Hamar. Der kjører alle rundt i sine luksuriøse volvo 240`r og drikker utsøkt hjemmebrent av beste sort. Folk der livnærer seg stort sett på jordbruk og møbelsalg. Møbelbutikken finner du i midt i sentrum i et kvartal som kalles Knapper. Her er alle svært urbane selv om gjennomsnittsalderen nærmer seg 80. Da de litt yngre skal more seg en fredag eller lørdagskveld møtes de og enten doper seg, drikker på lokalet eller står på rekke i bilene sine bak bensinstasjonen. Denne formasjonen med bilene brukes i tilfelle det skulle komme noen utenbys fra, slik at de har mulighet til å banke de opp. Spesiellt hvis de er fra "Vinger" eller Eidskogen.

Nordgreen[rediger]

Nordgreen er en substans i skråsikker form, sammensatt av "nord" og "gre". (På samme måte som man sier "isbreen", sier man også "nordgreen".) Hva denne ordsammensetningen betyr kan du vel selv tenke deg!

nork (-e)[rediger]

En av de mest uskyldige, men samtidig en av de morsomste ufrivillige skrivefeilene du fort kan begå når du skriver noe på norsk. (....oljeplatformene på den norke kontitintalsokkelen.... .... den norke utenriksministeren sier...)

Nynorsk[rediger]

Nynorsk er et språk i Norge, og det er det språket de fleste snakker. Alle vil lære nynorsk, og ungdommene i dagens skole er så glad for å lære dette språket. De er utrolig fascinert av det Ivar Aasen gjorde og det han sto for.

Nyttårsaften[rediger]

Nyttårsaften er en veldig type god saft. Drikkes mye i på slutten av året. Det er status å drikke årgangsnyttårsafter i desember.

Nødbrems[rediger]

Nødbrems (verb) er en kraftig og plutselig brems som utføres når en bilpassasjer sier at han/hun må kaste opp. Når sjåføren hører dette vil han/hun selvsagt bråbremse og finne et sted der den kvalme kan gjøre det som må gjøres. Dessverre fører nødbremsen til et plutselig trykk mot den kvalme passasjerens mage, noe som fører til at baksetet oversvømmes av magesuppe.