Ikktionary:Y

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Pencil2.jpg
Velkommen til Ikktionary, en ikkeordbok med alt som alltid bør være usagt.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å *


Y[rediger]

Y-akse[rediger]

Y-akse Er sammen med x-aksen det digitale organismer har i stedet for menneskenes tilsvarende g-punkt. Mange forskere mener hemmeligheten bak virtuell nytelse ligger i å finne y-aksen. Dette har etter sigende blitt bekreftet av flere pålitelige kilder, som blant andre Lille Hjelper, og det foreligger også tilstrekkelig vitenskapelig bevismateriale til å underbygge disse teoriene. Ellers kan det nevnes at de fleste digitale organismers y-/x-akse kan lokaliseres i området rundt museinngangen. X- og y-akse er altså som oftest bare å finne på datamskiner, da arter som konsoller, både håndholte og stasjonære, ikke benytter mus i navigeringen.

Yara[rediger]

Yara er snille folk som gir deg ting gratis på messer. dette er ting som nøkkelringer, bagger, eple saft og sist men ikke minst 4 Gb USB flash disker. Sekunder driften dems er gas og kunstgjødsel.

Ykstremt[rediger]

En bokstav verre en Xtremt.

Yrke[rediger]

Noe man har for å betale Skatt.

Yr[rediger]

Yr er noe man sier når det egentlig regner, men folk vil ikke komme med nyheten om at det er like dårlig vær som alltid. Yr er variasjon på regnet, akkurat som snø, hagl, lokale byger og nedbør.

Ytringsfrihet[rediger]

Retten til å ytre hva man vil når man vil. Krenkes daglig, bl.a. av lærere som forbyr skravling i timen og moderatorer som sletter spam.

YOLO[rediger]

  1. You Only Like Once eller YOLO som mange sier, er at du drar på facebook og liker en status, bilde eller komentar bare en gang.
  2. Blanding av spansk og norsk (sporsk), dvs. yo (jeg) og lo (præteritum av verbet å le). "Jeg lo".