Ilseng

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Ilseng er et av Norges aller største byer med et folketall på ca. 150. På Ilseng har de både butikk, fengsel og verdens største fotballarena, nemlig Ilseng Stadion. Stedet er kjent for sitt rike folkeliv og mange turister fra andre storbyer har dratt innom hver sommer for å plukke stein på åkeren og nyte noe de ikke har opplevd på generasjoner, grunnet mangel på åker i hjemlandet.

Ilsengs loffer heter Olaf, han finansieres av NAV. Hans livsmotto er "Alt du ser her, er mitt!". Olaf er en fabelaktig jeger! Iløpet av sine 3 år i "gamet" har han tatt livet av like mye småvilt som en gjennomsnittlig lastebilsjåfør gjør iløpet av to uker.

Av kjendiser som har sittet inne på Ilseng, er forretningsmannen fra Molde, Kjell Inge Røkke og fotballspilleren Oluwasegun Abiodun de beste eksemplene. Førstnevnte fordi han kjørte med ugyldig båtførerbevis, men han hadde vel råd til å skaffe seg et gyldig et med den store bankkontoen.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.


Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!