Incest

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Incest er betegnelsen på å være glad i sine … slektninger. I mange land er dette ulovlig, og det kan man forstå. Etter at det ble forbudt med incest i ostepop-republikken Cuba (Nei, det er ikke en banan-republikk), ble det også forbudt i mange andre land, som for eksempel Sverige. Dette har ført til flere politiske krangler og opprør, helst blant rednecker.

Rednecker og Incest[rediger]

Hva har disse til felles? Jo! De ER hverandre. Hva er en redneck uten hagle, øl, banjo eller incest? Det er helst rednecker som har protestert mot incest-forbudet i de fleste europeiske og amerikanske land.

Hva førte til forbudet?[rediger]

Jo! Incest er unaturlig! Derfor. Så tror jeg nok kirken har hatt en god del å si med dette.

Penisstørrelse[rediger]

Jaha? Og det forventer du jeg skal svare på? Neida, bare tulla. Incest skal visst gjøre penisen din mindre, sier en teoretiker, som også slapp ut teorien om at onani gjør deg blind.

Blæfshoi[rediger]

Det er lyden man lager etter man nyser. Hvorfor sier jeg det? Jo! Fordi du begynner å nyse når du har incest.

Innavl[rediger]

Oi! Dette har du hørt før. Incest = Innavl vil noen si. Innavl er da noen av de samme genene treffes, og det fører til kraftige genefeil. Bare se på Chuck Norris. Foreldrene hans var søsken! Du kan og se fordelene til innavl i Vikten, de har den beste og største produksjonen av glassdildoer


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.