Indianere

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Slik har MacGyver beskrevet indianerene. Beskrivelsen ble seinere adoptert av Lego.

«De er like primitive som svensker

- Henrik Ibsen om Indianere

«Utrolig hyggelige, selv om jeg aldri har møt noen av dem»

- Svenske om Indianere

«E tror dei e kjempegode syklistår»

- Thor Hushovd om Indianere

«Det er utrolig at de har klart seg så lenge uten Gaffa-teip

- MacGyver om Indianere

«Jeg mener de bor i trehytter, eller var det kanskje Al-Qaida?»

- Bush om Indianere

«De lever ikke i USA, men i India»

- Britney Spears om Indianere

Historie[rediger]

I gamle dager, da Jesus var alles store idol, levde indianerne over hele Nord-Amerika. De løp rundt med pil og bue, og med fjær på hue. Dette mente de var helt naturlig. I tillegg var indianerne tidlig ute med å ruse seg.

Alle Indianerne var glade og muntre, men da Christoffer Columbus bestemte seg for å dra på "Misson Impossible" for å finne poteten og Inderne. Columbus jaget indianerne rundt i Amerika, men til slutt gadd han ikke mer fordi indianerne inviterte han på fredspipe. Etter denne episoden så ingen noe til indianerne før i 1797 da staten Indiana ble grunnlagt. Indianerne trodde dette var "heaven", og derfor flyttet de dit. Det sies at de har bodd der siden den gang , og siden det alltid ligger et konstant høytrykk over Indiana har indianerne blitt til et lavt folkeslag, gjennomsnittshøyden er 145 cm over bakkenivå. Heldigvis fikk de sin egen stat i USA, denne staten heter selvfølgelig Indiana.

De reiste da som asylanter til Norge der de fikk et nytt reservat (Nord-Odal). Siden har de bodd der. Nå ligger indianere spredd rund i verden. Armer i Amerika og ben i Afrika.

Folketelling[rediger]

Det er 4969 indianere igjen ifølge en indianertelling i 1988. Det er ikke blitt foretatt noen folketelling i moderne tid etter den i 1988 på grunn av at indianerne alltid har vært ute på jakt når MacGyver skulle telle dem.

Fakta[rediger]

- Har fjærhatter

-Liker McDonald’s og sjokolade med dziugas ost

-løper rundt med pil og bue. c-: