Indisk polka

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Indisk polka er en stilart innen dans, som oppsto allerede i 1247Sri Lanka like utenfor den indiske kysten. Tidligere foregikk dansen på ett ben, men i nyere former har begge ben vært i bakken. En spesiell indisk drakt, bestående av rød jeans og collegegenser, og den er veldig like mer populære danser, som swing og breakdance.


Historie[rediger]

Etter den lille økningen i melkeprisen i 1150, gikk det verre med økonomien, og midt i all fortvilelsen utviklet den indiske polkaen seg. Grunnleggeren er fremdeles ukjent, men en av utviklerne var en mann ved navn Napoleon Bonaparte. Etter oppfinnelsen av teip, ble dansen svært populær, og flere og flere ga ut egne album med passende musikk og DVDer av de beste danserne, George W. Bush og Dronning Sonja. Senere har det også blitt utgitt såkalte "Gjør det selv"-bøker, med råd fra blant annet Arnold Schwarzenegger og Arne Brimi. indisk polka er også den mest fåretrukkende dansen til gokker når de endelig kommer seg opp fra under sengen.

Typiske trekk[rediger]

Noen typiske trekk ved indisk polka er de karakteristiske skoene - som er laget av blomster og dynket i vaselin - den grønne prikken mannen har i pannen - som symboliserer frihet og sult - og stålrøret som står i kvinnens navle, som et tegn på evig smerte og anarki. I de nyere formene diskodans og tango tas også rulleskøyter i bruk.