Intetatom

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Intetatom
symbol Ia
atomnummer 295
utseende Gjennomsiktig, flytende, glinsende gørr-aktig plasmagreier
periode 12
kjemisk gruppe snobbotomer
atomvekt 573,2
elektroner per energinivå 8
oksidasjonstilstander 1
stofftilstand ingenting
smeltepunkt 750 000 000°C
kokepunkt 57 000°C

Intetatom er et grunnstoff som mest blir brukt til Intetverk. Intetatom har en plasma-aktig tilstand, som gjør den veldig flytende. Den er sølvfarget og glinser. Intetatom blir også brukt i vanlig kjernefysikk, og gjenspeiles som et stoff som har evnen til å skape noe fra ingenting. Desverre er den et snobbotom, som gjør det vanskelig å overtale den. Noen har intetatom som kjæledyr. Dette skaper ekstra arbeid, men gjør intetatomet effektivt i bruk. Rett og slett temming av stoffer.

Historie[rediger]

Det ble funnet i år 2045, oppdaget av Chuck Norris da han gikk en tur i parken. Han sklei i gjørma og tok med en analyse hjem til hans hemmelige lab (ja, det har han). Der fant ha ut allt om dette grunnstoffet. Senere kom Albert Einstein og sa at han hadde oppdaget den. Da ble han banket opp av den kjente rapperen Thor Heyerdal som også sa at han hadde funnet det. Han ble roundhouse-kicked og landet på månen. Det ble senere bevist at Dust E. Popcorn hadde funnet det lenge før alle andre, han hadde hatt det i sin gullfiskbolle siden 2012. Da ble Chuck Norris sint og roundhouse-kicked Dust E. Popcorn, men han synes det bare var gøy, så Chuck Norris lagde et jordskjelv ett annet sted.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.