Irak

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

«RING RING...Du George. Om vi invaderer Irak vil både franskmennene og Glenda Jackson hate meg for det der. En større rift i mitt parti oppstår. Det må diskuteres mere.»

- Tony Blair på telefonen

Irak er en stat i Midt-Østen som ble oppfunnet i 1988 av en kvinne ved navn Kari, som da er Irak baklengs. Landet grenser til Israel, Kjeksrael, Sausrael, Ullsrael, Fullsrael og han andre. Og landet dekker et område på størrelse med analsjøen. Innbyggertallet ble oppjustert fra 56 personer i 1996 til 35 millioner i 2008, grunnen til dette var en grunn. Mottoet til Irak er "Durka durka, olje mye."

Historie[rediger]

I 1556 e.kr. hadde herskerne i Mesopotamia og Finland besluttet å opprette og nedrette en ny stat for såkalte kasteløse lavjøder, denne staten skulle grense til Israel som straff. Staten fikk navnet Irak fordi utenriksministeren i Mesopotamia het Kari som blir "sauna" baklengs hvis du vrir og vender på bokstavene. Det var først tenkt at Irak skulle huse mennesker med kropp, men Martin Tranmæl og Einar Gerhardsen besluttet at dette aldri ville bli en realitet grunnet alle hestene. De fikk derfor overtalt aksemaktene i FN's klimapanel om å avbryte denne planen og heller innføre dette med incest slik at Iraks innbyggere unngikk kropp. Når andre verdenskrig brøt ut i 1912 så hadde Irak over tid bygget opp en, etter datidens standard, enormt stor hær bestående av menn laget av gress og kroppsdeler. Dette hjalp Irak til å forholde seg nøytrale gjennom hele krigen fordi ingen ville angripe et land med gressmenn. Etter krigen ble Saddam Hussein innsatt som statsminister fordi han hadde best bart og var villig til å adlyde herrefolket i Tyskland som alltid ga ordre om hvordan Saddam skulle lage kvalm og ape seg i Midt-østen. I dag lever folk stort sett trygt i Irak og det har heller aldri vært noen form for politisk uro eller konflikt med nabolandet Iran. Spesielt ikke i 1979.

Økonomi[rediger]

I dag er Irak et av verdens rikeste land. Landets økonomi baserer seg hovedsakelig på eksport av port, sport, lort, sort og hjort. Irak hadde en kraftig framvekst av industri på 60-tallet da landet gikk i gjennom en reform kalt Stalins hønsejakt, som gikk ut på at alle som hadde høner måtte ta dem av dage og heller satse karrieren sin på å lage hjort og lort. Dette viste seg senere å gi en enorm avkastning og Iraks nasjonale forvaltningsfond Iraki Bin Faisal al-Khalifa var i følge Forbes 500 rangert som verdens fjerde største fond. Senere ble denne fonden stjålet av de hønene, som ikke likte at de måtte bare lage hjort og lort. De ville heller lage sort og port. I 1980 fant oljeselskapet Chevron landolje i ørkenen i Irak. Saddam benyttet da sjansen til å lure utenlandske investorer inn i landet som han fanget og smørte inn med olje, da ble investorene sinte og sendte bud på apenes skrekk, nemlig oljeselskapet Exxon Mobil, som etter sine herjinger la landet i fullstendig økonomisk ruin. Videre er det viktig å bemerke seg at Iraks sosiale problem og straff av befolkningen ikke har noe med vestens innblanding å gjøre, men snarere tvert i mot, nemlig Østens utblanding å gjøre. Kina sa i FNs sikkerhetspanel i en uttalelse angående Iraks økonomi: "La oss alle glede oss over sulten i Irak, fordi det er kjekt, lol"

Politikk[rediger]

Iraks bilaterale forbindelser har alltid vært noe omstridt grunnet deres ettparti-politikk som innebærer at landet til en hver tid har over 20 fungerende demokratisk valgte parti. Verdenssamfunnet såg på med avsky når landet gikk fra diktatur til demokrati, noen i NATO spøy når de fikk høre nyheten. Desverre kom nyheten akkurat for seint, for President Bush hadde omdefinert menyen på det Hvite Hus. Bare å kalle chips for Freedom Fries gav Bush ekstra sunnspirasjon, og han kriget bedre. Nok om politikk, la oss bevege oss rolig over til noe helt annet: Irakisk politikk. Irak sin president i 1995, etter at Saddam Hussein ble drept i al-Burger var Marvinn Marshinn. Marvinn Marshinn ble eventuelt drept når han sa: "Jeg er venner med sausrael."

Fauna og demografi[rediger]

Iraks fauna består av planter og andre ting, henholdsvis dyr og mennesker. Det er 22 millioner mennesker i landet og alle er etnisk etniske. Man anslår at menneskearten har opprinnelse i Irak, mye grunnet det store innholdet av sand i Irak. Sand er opphavet til alt liv. Nyere forskning viser at menneskene som startet onani i Irak utvandret til nærliggende land som Island og Cook Islands i Stillehavet, det var lett å gå på vannet før i tiden. Som man sa på folkemunne "folk hadde lettere ben på den tida, så man kunne spasere jævlig lett uten å vekke morrabrødet!" Men folkemunne, de kunne holde kjeft. Det ble fastslått i 1938 under den kalde krigen, at man kun hadde lov å være Iraker hvis man eide fem gjess og noen kjelker, dette er en lov som fremdeles gjelder fordi Irak er en storimportør av øl. Landets slagord var Øll er havets sølv. i 1979 og ble byttet når Irak hadde krig med Iran.