Isbergsalat

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Isbergsalaten begynte for første gang å vokse i istiden under isbreene.Navnet kommer av formen på salaten som ser ut som et berg. Isbergsalat blir ofte misforstått og oppfattet som salat som vokser på isberg. Skipet titanic gikk i denne fellen. Kokken hadde mangel på overnevnte råvare og hadde behov for å krasje i isberget-desverre sank skipet. Navnet kommer derimot av isbergsalatens uvanlige form, som ligner på Ishavskatedralen. Isbergsalat oppbevares kjølig, men overlever romtemperatur i små perioder. Klimaendringene har i den siste tiden ført til at isbergsalaten smelter, og den har dermed blitt en kritisk truet art. Det har blitt gjennomført mange tiltak for å bedre situasjonen, men alle har endt i total fiasko. Forskere klør seg i hodet for å finne en adekvat løsning, men så langt mangler de resultater. President Donald Trump er sjefsforsker og har uttalte seg i avisen Fake News 30. februar 2069: "Huge". Isbergsalat er godt i tacolefse


Innvirkning på kultur[rediger]

Siden isbergsalat lider av tilstanden stablus umulius vil den alltid rase ut av grønnsakshylla og ned på gulvet. Dette forsinker de ansatte som kommer med meieriprodukter slik at bl.a. kulturmelken blir værende lengre i romtemperatur før den kommer inn i kjøleskapet. Slik påvirker isbergsalat kulturen.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.