Isbjørn

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Hvis du skal besøke isbjørnens naturlige habitat, pass på! Isbjørnen er kritisk til turister.

Isbjørnen, Urinus rassmus Er et kattedyr utbredt i Nord-Afrika. Isbjørnen er glad i Blåskjell, trekkspill og stipete sokker. Isbjørnen er i delgruppen Smattedyr, den klarer nemlig aldri å lukke munnen samtidig som den tygger. Isbjørnene spiser egentlig alt mulig, helt fra Raspeball til sykkelpumper til gresskar. Det er mange som glemmer hva isbjørnene egentlig har gjort for menneskeheten. Og det er jo like greit, siden de ikke har gjort noe. Det eneste de gjør på fritiden er å sitte i strandstol sammen med gutta og se på isflak flyte forbi, eller høre på ABBA greatest hits på kassett. Arten er naturilge fiender med dritt-kaninen, siden isbjørnen alltid får til å søle frokostblandingen og sjoko-melken på den kritthvite pelsen sin. Kaninene skal kjempe til døden mot Isbjørnene på Rullevold stadium i 2024 og 2030.

Personlighetstrekk[rediger]

Isbjørnen går alltid med caps, unntatt når de ikke gjør det. Isbjørnen må ikke forveklsles med Brunbjørn, Pandabjørn og Bjørnebær. Men slapp av, skal du finne en isbjørn men du bare finner f.eks brunbjørner, kan du bare spørre den om veien. Brunbjørnene og Isbjørnene er nemlig gode vennner og i slekt, fettere for å være eksakt. Isbjørnene har en ganske bestemt innvandringspolitikk. Isbjørnen "Roy-Bjarne" uttalte seg i 1998 under en pressekonferanse: "If it ain't broke don't fix it!" Desverre ble journalisten drept under intervjuet. Isbjørnen er ikke i slekt med [biebjørn]]en, siden denne ikke er hvit i det hele tatt og de kan skjelden veien noe sted.

Artens opprinnelse[rediger]

Skjell Agnus, kjent for at noen alltid skriver navnet hans feil i bildetekster.

Isbjørnen oppstod med et uhell da Kjell Magnus vasket Laika, den lille brunbjørnen sin på 90 grader samtidig med hvitt tøy! Dette var han så misfornøyd med at han sendte Laika som B-post til Svaldbard. Desverre lærte han aldri av sine feil, og han feilvasket tilsammen 28 bjørner. Dette førte til at han tok sitt eget liv i 2002, men ble ufrivillig oppreist fra de døde av Jesus. Han fikk en sjokolade-medalje av morra si fordi han hadde skapt en ny art.