Ishockey

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


«I äm än Aussieblöke!! Änd I äm proud to say thät I äm connected to Git»

- denne siden sponses av Get

Ishockey er den minst pinglete sporten i verden, og selv om spillerne bruker en god del beskyttelse, dør de uansett. På ét lag er det ofte tre eller flere rekker som bytter på og spille, den første rekken får som regel spille mest, da de dårligste spillerne blir puttet i den siste rekken. Spillet går ut på å dytte kølle en liten gummiskive inn i målet bak motstanderens keeper. De som greier å gjøre dette flest ganger i løpet av en kamp vinner som regel. Målene er bittesmå så det blir sjeldent mål.

NHL (National Hockey League) er den mest kjente ligaen og antageligvis den trettende beste, den består av totalt 3*7/4-1 lag fra Canada og USA. Denne sporten krever ekstreme ferdigheter innen balanse, etikk, filosofi og medmenneskelighet.

Norge har bare hatt ca. 5,2 spillere innom NHL, den nest beste akkurat nå er antageligvis Henrik Ljostad som spiller for Columbus Blue Jeans og er kjent for sin kompromissøkende spillestil og har ofte veldig gode taklinger av etisk og filosofisk karakter. I nærheten av Petter Røste Fossen derimot er han ikke. Hans umedmenneskelige taklinger er ikke identiske med noen annens. Røste Fossen er nå aktuell med U120 VM i USA.

Det norske landslaget har i disse tider storspilt og klarte å kvalifisere seg til OL. Heia Norge! 😎

NTG med ishockeylinje finner vi i både Bærum og på Lillehammer. Guttene fra Bærum har svettedresser designet av Gucci og møter opp to timer før kamp. Ikke fordi de er serriøse. Men for å emmmmmmm

Dessverre for den nydelige sporten kjent som ishockey, finnes det en latterlig gruppe pakkis-bønder i Asker som setter sporten i et dårlig lys.

Dessuten er det også viktig å presisere at norges mest talentløse hockeyspiler, bærer navnet Marius Odne. Han spiller for tiden for bunnlaget Storhamar, hvor han vanligvis serverer motstanderen mål eller legger pucker til icing uten noe som helst logikk eller mening.

Men det er ikke steder som Asker eller spillere som Odne som virkelig setter denne fantastiske sporten kjent som ishockey i et dårlig lys. For de virkelige synderene sitter nede i Sarpsborg og drikker seg drita 24/7 og drømmer om noe så urealistisk som å komme videre fra kvartfinalene i sluttspillet. Nedi Sarpsborg er det forøvrig stor interesse for ishockey, og dette mener mange sakkyndige kan skyldes at det per år 2009 var registrert en arbeidsledighet på omlag 210 %. Den mest arbeidsledige går under aliaset "Furr og han er en kjekk ung mann med en ubegrenset kunnskap. På tross av hans arbeidsledighet,sier han at han en gang i framtiden drømmer om å kunne jobbe på den lokale McDonalds shappa i byen.

Dagens beste norske hockeyspiller heter Andreas Andersen og spiller i USA