Janus (måne)

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Janus sin nordlige del på en dårlig dag.


En av Jordens mindre anerkjente måner. Den har ikke mange innbyggere, dette på grunn av at den nordlige delen av Janus har et fjes.


Oprinnelse[rediger]

Det er usikkert akkurat hvordan Janus ble til, men forskere har et rimelig klart syn på opprinnelsen.

Oprinnelsen (forskernes teori)[rediger]

Rundt Jura perioden, 1800-tallet, tror forskerne at en av de billige månene til Mars smalt Månen på tjukka og stakk av med en gang Månen ble gravid. Hvorfor Månen ville ha sunket så lavt til å være sammen med en av Mars-månene, er trolig fordi etter langdistanse-forholdet Månen hadde med Pluto, ble brutt, var Månen i en veldig sårbar fase og den ukjente Mars-månen utnyttet dette. Barnet til Månen, Janus, ble et veldig bittert et fordi det følte hele tiden at det manglet en farsfigur. Månen var trolig også veldig emmosjonelt på avstand fra Janus etter at han minnet veldig om sin far. Bitterheten til Janus var så sterk at rundt 1900-tallet vokste det ut et fjes på den nordlige delen av Janus, et manifest av dens bitterhet.

Oprinnelsen (mytologi)[rediger]

  • Janus er en av Jordens kviser. En dag sprakk Jorda kvisen og kvisen ble til en liten måne, som var så sur for at den ble sprukket, at den fikk et fjes.
  • Janus er det undertrykte adoptiv barnet til Venus og Jorda.
  • Janus er det som skjer med en død stjerne
  • Janus er det globaloppvarming har forårsaket.


Berømmelse[rediger]

Janus sine innbyggere var stolte da den første plakaten av Champagne kom på månen og de også var med på reklamekaoset som lå bak oppskytningen av romskipet.

Universet.jpg
Denne artikkelen er ikke jordisk.
Det betyr at den er fra et annet sted i universet. Hvem vet?