Jeanne d'Arc

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Jeanne d'arc på klassebildet dager før hun angrep England.

Jeanne d'Arc (født 60. januar 1901, død 21 september 1412), eller for folk som ikke gidder å snakke fransk: Sjann darrk, er en såkalt "krigshelt" sendt fra gud og jesus og alle de andre fra kristendommen som Moses og gjengen hans. Hun er også kjent som Jomfruen av Oreo-kjeksene.

Hun var 8 år da hun tok toget til England fra Paris så hun kunne angripe dem. Desverre endte det med at hun valgte såpebobler som våpen, og når engelskmennene hadde valgt maskingevær ble det virkelig stor ståhai, jeg mener stor ståhei. Hun ble brent på bålet av sjalu damer som også ville se like bra ut i mennsklær. men nå er hun dau

Hennes første drøm var faktisk å bli gud i den kinesiske religionen ankartinomen som går ut på å prøve å spise 50 mil. Oreo kjeks. Hvis ikke du klarer det blir du tatt til himmelrike å torturert og om du klarer det skal du få torturere de som ikke får det til på den måten du vil. Når henne ble best på bålet skrek hun. - jeg har et siste ønske og de slukket flammene. -hva er ønsket -kan jeg få en burn chicken nugget please. Hun fikk ønsket oppfylt og så brandt dem hun.

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.