Jedi

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Ordforklaring[rediger]

En typisk jedi.

En jedi er en pysjkledd liten skapning med enormt lite indre ro. Det vil si at det er veldig vanskelig og fullføre trening en fordi de blir så jævli hypre... Du kan for eks. risikere og miste ballene i et ostehøvel angrep! Den ærefulle tittelen kan først oppnås etter ukesvis med hardtrening i form av pysjamasparty. Dette har ført til at svært få velger denne trosretningen.

Det har eksistert jedier fra tidenes morgen.

Historie[rediger]

Jediordenen ble for første gang opprettet i 1930 av B1 og B2, bedre kjent som bananer i pysjamas. Med tiden har dessverre B1 vandret heden, og B2 har blitt liten, grønn og rynkete. Han går for tiden under navnet Yoghurt, men alle kaller ham Yoda.

Etter mange år med tro tjeneste kan en jedi oppnå den høyt aktete SVARTE pysjen. Denne har dessverre en lei tendens til å drive jedien over til muffins-siden, som da er et fælt, usunt sted.


Våpen[rediger]

Den frosne bananen er en jedis tradisjonelle standardvåpen. Den kan NESTEN skjære gjennom stål og har en lengde proporsjonal med eierens egen krabat eller rettere sakt pikk... Bananen er nesten umulig å få tak i fordi de blir beskytett i et velv med en ananas djevel som vakt.


Se også[rediger]

padawan