Jensemodus

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Jensemodus' er en sinnstilstand som er forbundet med ufrivillig latter, stygge grimaser og knegging. Tilstanden innebærer en svekkelse i hjernens evne til å le av morsomme ting. Selve ordet jensemodus er satt sammen av ordene Jens og modus og betyr rett oversatt jensemodus. Denne tilstanden kan ikke forekomme hos høyt begavede individer. Et eksempel på dette er statminister Jens Stoltenberg. Jensemodus tilfeller har blitt dokumentert som "underernært", og de personene som har blitt det, har større sjanse for å komme inn i jensemodus. Det er ikke lurt å være i nærheten av en som er i jensemodus. Men hvis uhellet skulle inntreffe bør du ta en rød bøtte over hodet, og å ikke ta den av før du er sikker på at individet har kommet seg ut av tilstanden. Skulle du ikke følge disse rådene, vil øynene dine spontant smelte, og kjønnshårene kan falle av (tilfeller har ikke forekommet).

Problemet med Jensemodus er at det fort kan spres, på lik linje med latter. "Gauisus dilato" (latin; Gladhets ekspandering) er et synonym for dette, men på godt norskt heter dette å "slå opp latterdøra". Av medisinske grunner forblir Jensemodus en uhelbredlig sinnstilstand som utallige psykologer og medisinforskere har vært ofre for. Siden Jensemodus har en evne til å spre seg selv, blir latteren også spredt. Folk som holder seg for nærmt tilstanden, kan risikere å få den selv, permanent.

Latter har sin opprinnelse i hjernen vår, som ligger på "toppen" av kroppen vår. Mange forskere hadde lenge trodd at latter forårsakes av at kjønnsorganer blir til potetmos etter at latteren inntreffer, for og så bli til et vanlig kjønnsorgan når vi returnerte til vår vanlige tilstand. Men, der tok de grådig feil, etter at Albert Einstein fant løsningen på problemet i 1938, når han tok en biopsi av Hitlers prostata. Til rådighet brukte han relativitets teorien, og fant ut at latter er lydbølger som infiltrerer hjernen, og stimulerer orgasmiske følelser, med lysets hastighet. Med tid, fant han ut at latteren som vi alle kjenner ble i noen tilfeller, omgjort til seismisk energi som gjør hjernen til 45000,456 gale Jens Stoltenberg'er. "Modus" kom av at pasienten bytter om personlighet, på lik linje med at et instrument skifter modus, altså bruksområde.


Kjente personer som lider av jensemodus[rediger]