Jernteppe

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«I hate the jernteppe. I hate it!»

- Luke Skywalker

Funksjon[rediger]

Et jernteppe er en oppfinnelse som stadig blir brukt på skoler verden over. Denne makabre og fiffige innretningen gjør at lærere lett kan styre hvilke elever som skal stryke på prøver og hvilke som ikke skal det. Jerntepper ble tidlig tatt i bruk i slutten av 30-årene, og har siden den gang gledet mangt et lærerhode.

Produsering[rediger]

Jerntepper kan kun spesialbestilles fra CIAs hovedkvarter, og må hentes med spesialstyrker og fraktes med politieskorte til kjøperens ønskede lagringsplass. Alle husker vel den skjebnesvangre dagen da et jernteppe kom på avveie, og skapte store skader i verdensrommet, deriblant hos Luke Skywalker.

Brukervennlighet[rediger]

Jerntepper sies å være svært brukervennlige, og dette er også en av grunnene til at de selger så godt. Ingen vet hvem som først fant opp jernteppet, og det knives fortsatt om hvem som har opphavsretten til denne artige innretningen, men foreløpig kan alle betegne seg som jernteppets oppfinner.

Jernteppe som mordvåpen[rediger]

  • Kilder vil ha det til at Titten Tei brukte et jernteppe som mordvåpen da han myrdet sin oldefar en gang på 70-tallet, men dette har hittil bare vært en teori, og har ennå ikke blitt stadfestet.
  • Murdoc forsøkte å drepe MacGyver ved hjelp av et jernteppe i 1997, men klarte det ikke fordi han brukte jernteppet på feil måte, og endte opp med å jernteppetsere seg selv.
  • Julenissen drepte en gang et av sine reinsdyr med et jernteppe, men reinsdyret avkrefter dette. Det poengterer at det er i live - og dersom det stemmer er det jo et godt poeng.
Produsering av jernteppe i CIAs hovedkvarter.