John Deere

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Menneskets beste venn

John Deere er et traktormerke("Lat" traktor som ikke kan sammenlignast med ferrari og andre "raske" sports biler), som alle bønder kjenner godt til. Man er ikke en ordentlig bonde når man har hatt en John Deere eller to.

Det er vanskelig å forstå at bønder kan være merkebevisste, men skiftet fra Felleskjøpet-caps (skyggelue) til John Deere-stæsj er del av en strategi for å heve bøndenes status. Den observante legger merke til at fargene fortsatt er de samme. Gutta fra John Deere har gjort en fabelaktig jobb, selv om det var lett å feie resten av traktorgjengen av banen.

Godt hjulpet av norske støtteordninger fikk de dyttet en grønn-gul på hver eneste bonde. Det er nok ikke lenge til vi ser en bitte liten John Deere rundt i flotte hager i byene. De vil også se desse Johon Deerene på alle himler. John Deere har no teke seg til å lage John Deere fly. Detter blir kallt for Traktor fly. Andreeeeeaaaasss er forfatteren til denne flotte historien. Han er faderen til alle Derbier og idiotiske John Deere merchendise. Men glemm dette. Andeeeaaassss kjem til å gjere ein flott jobb.

Alle ønsker seg
Alle har
Alle burde ha