John Donne

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«John "Dråpe" Donne er vårt idol. Hans dråpeformede hode skal pryde Imsdal-flaskene langt inn i neste århundre!»

- Imsdal

«Jeg skal bruke mine über-moderne briller til å undersøke dråpehodet til denne mannen! »

- Francis Quevedo

«Jeg har ikke dråpeformet hode! »

- John "Dråpe" Donne

John "Dråpe" Donne var en kjent forfatter i barokken. Han er særdeles kjent for sitt dråpeformede hode, men hans litterære verk er som regel bare bæsj.

Liv[rediger]

John "Dråpe" Donne ble født i 1730 i et kobberrør på et vannverk i London.

Barndom[rediger]

I en selvbiografi fra 1768 beskriver John "Dråpe" Donne hvordan han ble mobbet og seksuelt trakassert i sin barndom på grunn av hans dråpeformede hode. Flere av hans klassekamerater skal gjentatte ganger ha gnidd kjønnsorganene eller scrotum mot hodet hans. John "Dråpe" Donne fikk tidlig det lite smigrende kallenavnet "Dråpe-Donne".

Ung mann[rediger]

John "Dråpe" Donne var aldri ung mann. Han ble gammel over natten, etter at han lot seg smøre inn i vulkansk aske, tunfisksalat og avføring, i håp om få en normal hodefasong.

Gammel mann[rediger]

John "Dråpe" Donne fikk seg sin første kjæreste da han fylte 39 år. På dette tidspunktet hadde han allerede fått potensproblemer, hemoroider og prostatakreft. Kjæresten, en fem år gammel sjimpanse fra Burkina Faso, rømte for livet da den på verste vis fikk se at John "Dråpe" Donne også hadde dråpeformet penishode.

Død[rediger]

John "Dråpe" Donne døde i 1781, etter at han satt seg fast i et kloakkrør og ble poundet til døde av en sado-machoistisk padde.

Litterære verk[rediger]

John "Dråpe" Donne skrev tre bøker. Den første het "Dråpe" og var en diktsamling. Den ble slaktet av kritikerne, og de mente at den var "pure shit" slik som uttalt av Francis Bacon. Han skrev også en selvbiografi på fire sider og en novelle som handlet om en mann med dråpeformet hode.

Hvorfor har John "Dråpe" Donne dråpeformet hode?[rediger]

Flere forskere har grublet over dette spørsmålet i mange år. De har kommet fram til en omstridt teori som sier at John "Dråpe" Donne hang opp ned ut av et vannrør i flere år da han var liten gutt. Tyngdekraften tenkte at han var en vanndråpe, så derfor begynte den å dra hodet hans nedover som en vanndråpe. John "Dråpe" Donne likte dette så godt at han fikk orgasme, så han fortsatte å henge ut av røret, mens han livnærte seg på rotter og frosker.

Aktuelt[rediger]

John "Dråpe" Donne er aktuell som frontfigur for vannflaskeselskapet Imsdal. De skal ikke bruke et bilde av han, men bare en vanndråpe. Dette er nok bevis for at det faktisk er John "Dråpe" Donne som er deres modell.

John dråpe Donne.jpg