Jomfru

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Jomfru er en eller ei som aldri har fått seg noe, og som ikke har noen som helst seksuell erfaring uten om med høyre eller venstre hånda. De fleste velger hånd etter hvilket parti de hører til Unge Høyre eller Unge Venstre. Det er alltid morsomt og se hvem som har trent mest ved og se på forskjellen i muskelmasse på høyre og venstre hånd.

Den første Jomfru[rediger]

Jomfru nr. 1 het Adam og var en heidundrende kar. Men alltid alene i en stor hage med Aslaks godsaker du kan tenke deg var det meningen at han skulle ha det bra.Men det hadde han ikke. Gud lurte fælt på hva det kunne være som Plagde han og langt om lenge bestemte han seg for og sende ned en kvinne.

I mange moderne land kan den kvinnen med mest bambus-rør kjøpe seg den vakreste mandigste jomfruen.

Kvinnene var ikke tenkt å brukes på jorden. Planen var at Mars skulle være deres hjem, men Gud ombestemte seg en dag han fant Adam i vil aktivitet med og nesten slite av sin egen tiss. Gud tenkte det der kan ikke være sunt, så han sendte ned en kvinne. Hun var ikke jomfru – hun hadde trent lenge i forføringens kunst og alle englene ment hun var litt av et stykke.

Poff, sa det mellom stjernene og hun var på jorden. Ved epletreet møttes de og hun maste noe om evig synd, for hun var snill og ville lære han de viktige ting i livet. Han tok seg et eple, men han var for opptatt med Evas meloner og tenkte kun med slangen sin til å bry seg noe særlig. Han tok en bit og av det og sa med sjeleangsten: hva gjør du senere i kveld, baby?. And he scores. Eva dro han inni buskene og to små nøtter deler seg og Eva ble gravid og Adam skulle bli pappa. Gud, som ikke hadde forstått konsekvensene av hyrdestunden deres, ble sur og sa dere for gå et annet sted og leke. Han stengte hagen og før han dro sa han fortsett med det der og bli mange, og prøv og vær litt snill med hverandre. Snakkes. Og simsalabim – borte var han. Adam ble bonde og Eva ble sjef.

Jomfru i våre dager[rediger]

I vår tid er de fleste jomfru til de gifter seg, men mange gidder heller ikke da og elske for hår og sminke blir ødelagte. Og hvem skal skifte lakenet? Etter en hel dag med mas fra sjefen gidder i hvert fall ikke jeg å pule. Barn blir bestilt på Internett med de riktige farger og egenskaper og pappa ligger med en kopp. Og mamma blir intim med et reagensrør og vips er Anne, den profesjonelle surrogatmammaen, gravid for hun var tjukk fra før, så da var det ikke farlig at hun fikk strekkmerker og la på seg litt til. Både mamma og pappa ser på når du blir født og mener at fødselen gikk fint, men de var litt skuffet over at Anne den profesjonelle surrogatmor skriker sånn. Og pappa legger inn en klage om pengene tilbake og får refundert tre måneder. Så når minstemann kommer hjem fra skolen og spør pappa hva er en jomfru så kan du bare svare at det gutten min – er det bare de beste menneskene som er. Jeg far din er fremdeles en gammal jomfru.

Andre typer jomfru[rediger]

  • Jomfruhinne: Når mannen kommer i kvinnen for første gang kommer det en liten slimball ut av nesen hans. Blir betraktet som en delikatesse i mange land.
  • Jomfrutur: Turen en kvinne tar etter samleie til do og mannen blir liggene igjen og lure på om han har gjort noe galt.
  • Tullejomfru: Når du spør en jente om hun er jomfru og hun sier så klart. Hun gir deg en natt du aldri vil glemme og neste dag får du klamydia. Men hun var jo jomfru? Hun tullet.
  • Fotballjomfru: Når du får en ball i skrittet og de andre sier nå virker ikke den lenger.