Jon Blund

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Jon Blund


Ridder av Skuret

Jonblund.gif
Navn Jon Blund
Regjerte Skuret sitt
Født 13. November 743 e. kr.
Daud ??
Foreldre Mor: Mamsen Far: Lillegutt
Ektefeller(r) Ingen
Barn Ingen

«Kjør meg på tjukken!»

- Chuck Norris til Jon Blund

«Gje meg litt gaffateip og isopor så skal eg laga fleir..»

- Macgyver om Jon Blund

«Han ligner litt på nissen i grunn...»

- Dan Børge Akerø om Jon Blund


Jon Blund eller John Blund er ein fri og ubesluttsom glamourmodell som ingen veit kvar bur. Han er spesielt glad i fottøy og tomtenissar. Ingen veit sikkert kven han eigentleg er og kva han et, men forskarar trur han et tøflar, skolisser og sokkar. Forskarar har og funne ut at han brukar ein smukk liten boxer, der det står "spank me".

Jobb og Fritidssyslar[rediger]

I fritida hans driv han som oftast med tøffel-eting. Ifølge ryktene er tøffel-eting den kjekkaste hobbyen han veit om, og han har hatt tidlegare hatt jobb i "Lars Monsens Tøffelspiseri A/S". Men selskapet gjekk konkurs p.g.a. for lite tøffel-leveransar. Etter det begynte han i eit blad kalla "Vi Menn" og tjente store pengar, men fekk sparken fordi han gløymde å barbera seg ein dag.

Utalelsar[rediger]

Dan Børge Akerø uttalte til VG i august om Jon Blund, nemlig: -Han ligner litt på nissen i grunn..", dette har vakt sterke reaksjonar frå Nils arne Eggen. Eggen uttalte seg sint om uttalen til Akerø: -Forbainna asså, du kan da itj sei sånn som det hærre hær! og spytta i bakken.

Erklæringar[rediger]

I 1723 erklærte Hitler han som ridder av skuret, og fekk tildelt "jernbarten" av Hitler. Han blei seinare erklært lovlaus, og stakk til skogs.

Bivirkninger[rediger]

Jeg blir alltid søvnig så snart Jon Blund har dratt. Slik har det alltid vært med Jon Blund, jeg vil sove om en liten stund. Tusen takk for nå og god natt.