Jord

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Jord.[rediger]

Heldigvis ble det tatt et bilde av rom-vesenet akkurat i gjerningsøyeblikket og de er ettersøkt av galaktiske gartneres miljø bevegelse.

Jord noen mener at vi alle kom opp fra den og at vi allerede er zombieer i forhold til hva vi en gang var.Men det vi vet sikert er at før vi startet og ligge i den tok vi den med oss fra stjernene.Det er vanligvis ikke lov og ta med seg jord eller andre ting på stjernereiser, men på en slapp sjekk stasjon langt ute i nova 7.Var det noen som hadde litt i lommen og da de kom til Jorden som ikke hadde dette navnet enda , men ble kalt BP-7.Tømte de lommene sine for det var kalt og det er ekkelt med jord i lommene når du skal varme hendene. Straks jorden traff bakken ble det en kjemisk reaksjon og jorden fordobles seg og fordoblet seg hvert nano sekund så på 314,09985 sekunder var jorden som vi kjenner den dekte med en fin jevn masse.og ting begynte og gro. Romvesene som viste de hadde dummet seg ut.Stak og ingen har sett dem siden.

Her dyrkes det dekk til kondom-industrien.

Ting du kan gjøre med jord.[rediger]

Det vanlige er og plante noe om det er sopp eller Tre er ikke så nøye. Det er nesten ingen som bryr seg noe særlig om jorden mens de går på den og det er det de fleste bruker den til. Bortsett og grave seg selv ned i den når du har dummet deg ut.