Josef Stalin

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Josef Stalin (18. desember 1789 -) er Russlands diktator. Et vesentlig element ved Stalin er at han ble født homofil, som indikert av hans tidligere etternavn Djugashvili

Biografi[rediger]

Tidlige liv[rediger]

Stalin ble født i 1869 og han lever forsatt idag, mer spesifikt i Halden kommune. Hans far var en stor druglord som solgte masse snus som han stjal fra Sverige. I sin barndom lærte Stalin hvordan man skulle rulle sigaretter og tenne på de, noe som han selv så på som noe han er veldig stolt av å kunne. Han vokste opp til å bli en veldig kjekk kar (no homo), som hadde veldig lyst til å spre snus-salget i Sovjetunionen, og hadde store ambisjoner om hvor rike de kunne tjene på å stjele fra svenskene. Etter senere inspeksjon av kjente Feminister har det blitt funnet ut at Josef Stalin identifiserte seg som et lesbisk ikke-definert kjønn.

Josef kranglet ofte med sin mor, Josefine Stalin, om hvem som skulle få skrelle poteter, ettersom at dette var Stalins aller beste hobby etter å ha konkurranse om hvem som kunne stappe flest Ostepop i munnen. Han holder faktisk verdensrekorden om hvem som kan putte flest ostepop i munnen samtidig, på hele 4200 ostepop. inness' Book of World Records nekter å innrømme dette fordi det ikke finnes videobevis, noe som ikke er rettferdig siden det ikke fantes bra kameraer til å filme på den tiden.

Andre verdenskrig[rediger]

Stalin den deilige mannen han hadde giftet seg med Adolf Hitler og de hadde et barn sammen som het Anne Stalin Hitler, når Stalin og Hitler skilte seg startet krigen og Anne skiftet navnet sitt til Anne Frank. Hitler ble så sint at når de skilte seg startet han andre verdens krig. Hitler prøvde og invadere Stalin men så invaderte Stalin Hitler og kømmet inni han.

Den kalde krigen[rediger]

Den kinesiske artisten Josef Stalin og den amerikanske fuglentusiasten Barack Obama (Også kjent som Yobama) var sinte på hverandre på grunn av at den kapitalistiske Obama ble kalt en svært drøy fuglentusiast da han la ut et bilde av hvor en liten bit av fuglens cit vistes på Instagram. Stalin som var kjent for sine sterke tweeter skrev på twitter at Obama ikke kunne drive med sånt vås og sånn startet også "MeToo" kampanjen for det fulle på 90-tallet. Obama ble utrolig sur på Stalin for utallelsen og sendte tropper til Korea å startet Koreakrigen som markerte starten på den kalde krigen.

Merk:: Denne artikkelen har ikke blitt redigert på 26 dager. Den vil derfor bli vurdert slettet.