Journalist

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Journalist er et menneske som innledningsvis lyver for moro skyld, men som efter noen tid kommer til at vedkommende like gjerne kan ta seg betalt for det. Journalister er ikke nødvendigvis dårligere mennesker enn alle andre. Det kommer bare så mye oftere til uttrykk.

Unntak fra overstående[rediger]

Er det Oscarfeiring på gang?

Supersnuppa, turbojournalist Dolly I. Farten. Ansatt i Se og Hør. Meget oppegående. Har vært særdeles aktiv i jakten på Tornadoen fra Vermont.

Hun har levert dybdeintervju og midtsideoppslag i utallige samenheng på Ikkepedia.

Vil nevne et lite knippe av artikler hvor Farten virkelig har bidratt til at Ikkepedia blir oppfattet seriøst hos lesene. Særlig i artikkelen Ikkenytt:Tornado slår til igjen, har hun vektige bidrag. Men bare for å ramse opp litt, så er hun tydelig på banen i Ikkenytt:Vestlandsflopp, Ikkenytt:Valg 2008, Ikkenytt:Rema 1000 kjøper fargefjerner, Se og Hør.

Farten går nå og småtripper i vente på ukepressens Oscar-utdeling som holdes på Tostrupkjelleren, like over påske. Farten er som første kvinnelige journalist nominert i klassen "dybdeintervju". De søte journalistene av kvinnekjønn har jo tradisjonelt holdt seg til strikkeoppskrifter og sminkeanalyse, men her har en fått fram en virkelig seriøs, hardt arbeidende fagperson.

Det vil bli feil hvis vi ikke gjør honør på henne i forhold til de ubetydelige, de jevne, de andre.