Julebord

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Julebord sin betydning sier jo seg selv. Dette skjer rundt St.-Hans- eller midtsommertider. I noen land er det vanlig å feire julebord rundt jula, men det er kun de som ikke har forstått hva begrepet julebord egentlig går ut på. Selve begrepet julebord er definert som en tid da mennesker samles og spiser salt, men ikke salt mat – kun rent salt fra det eksklusive Stillehavet.

Grunnen til at man spiser salt kommer fra toppen av Mount Everest. En kineser sa det en gang så fint: 有沒有哪裡買下的人物介紹的醫師剚暈朿囝灰戎嗣弓!! På norsk ville vi sagt dette som kjing kjang. Gå hjem å tenk på dette meningsfulle sitatet og lev som 㝡屙 gjorde.

Julebord er også en tradisjon i Sverige, her spiser de mennesker fra Norge så pass på 28. mai og lås og lukk dørene slik at ingen svenske kommer inn. All generell kontakt med svensker er svært lite anbefalt for disse ondsinnede skapningene vil se deg som måltider helt fra tidlig mai helt til august. Da er det jaktsesong i Sverige. Danskene feirer også julebord, men i Danmark er det vanligere å sette poteter i halsen. Julebord er en selvmordsangrep i Danmark, og det dør aldri like mange dansker som på denne dagen.

Det er svært vanlig blandet unge å kledet i julegensere til jul, ofte samles de til julebord. Dette kan forklares med forskning som viser at mennesker i alderen 13-16 ofte er svært forvirrede og ureklekterte. JULEBORD ER EN HØYTID OG FEIRES RUNDT SOMMERTIDER!!!