Julius Cæsar

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


«Nå sitter Julius Gaius Cæsar i Din morfars fengsel

- Macgyver

«Jeg kom, jeg så, jeg sa WTF.»

- Julius Cæsar

«Må... ha... JULIUS PIZZA!»

- Stamkunde i Pizzaria Julius

«One does not simply... stop eating Julius Pizza.»

- Boromir om hva som skjer hvis en ork tvangsforer deg med Julius pizza

«Jeg liker Julius pizza

- Chuck Norris

Julius Gaius Cæsar ble født i en liten forstad til Roma av ukjente foreldre i år 535 før kristus. Han startet sin karriere på et lille pizzabakeri, men etterhvert ble han lei av å bli bestemt over av den sure sjefkokken. Han bestemte seg for å bli selvstendig, men oppdaget fort at bransjen var vanskelig fordi den var så full av korruption, mafia og konkurrense. Derfor bestemte han seg for å tilsette heroin til pizzaene i stedet for mel, noe som førte til en markant stigning i salget av pizza.


Karriere[rediger]

Pizzaene til Julius ble så populære at nesten alle i store deler av Europa var dypt avhengige av den magiske følelse av å spise heroin med tomatsaus og pepperoni at de var som viljeløse slaver for ham, og han greide å ta over makten i samtlige Europeiske, Asiatiske og Afrikanske land ved ganske enkelt å bygge et par Pizzaria Julius i det landet han ville ta over. for å gjøre butikkene mere brukervenlige erstattet han stoler med komfortable sofaer og kom på den måten til å bli ufrivillig avler av store mengder sofagris. Senere lanserte kjeden flere typer pizza med innhold av bl.a. elefantnarko, narkotika, kokain, hamster og andre rusmidler. dette ble en stor suksess på markedet og fikk interesen for kjeden til å stige vesentlig igjen.


Verker[rediger]

Da kjeden kunne feire femtiårsjubileum bestemte Julius seg for å feire det med en triumfbue som inneholdt et utall av relieffer med både pizza, rusmidler og sofaer på. denne er fortsatt veldig kjent og står som den gjorde den gang. et annet verk er Colusseum, en stor, rund bygning som fungerte som pizzabar med sene der artister kunne opptré om kvelden.


Slutten[rediger]

som før nevnt har det alltid vært mye mafia i Italia, og den hadde ikke Julius greid å gjøre avhengig. denne mafiaen var ute etter makten hans, fanget han og tvang han til å ete ett ton elefantnarko, noe han ikke overlevede. mafiaen var bare ikke helt så flink til å administrere som Julius, så extasyriket gikk fort ned.


Vanlige misforståelser[rediger]

Det er veldig vanlig at folk misforstår absolutt alt som omhandler Julius Cæsar, Romerriket og pax romana (pax of pizzaria). de fleste tror at han erobret mange land med makt, at motivene på triumfbuen forestilller krig, at han ble stukket ned med kniv av sin maktgale adoptivsønn og mye annet. men dette er helt feil. Sannsynligvis har forskere ikke greid å finne ut sannheten, eller de har holdt den skjult for at ikke misbruket skulle venne tilbake til det gamle extasyriket. det er derfor veldig vanskelig å forklare folk sannheten om Cæsar. men her har du den, så tro det eller ikke!