Jupiter

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Jupiter er en planet som består for det meste av hydrogen (86%) og helium (14%) med en relativt liten steinkjerne i midten. Rundt steinkjernen er det et lag med metallisk hydrogen som går over til et gigantisk hav av flytende hydrogen, som igjen gradvis går over i gassform. Når Jupiter må sies å være en mildt sagt litt ugjestmild planet å bo på skulle en kanskje tro at få ville bo der.

Historie[rediger]

Vi vet lite om akkurat når de første nybyggerne kom til Jupiter. Men hydrogenmalerier, oppdaget av den skotske arkeologen Kannibal Lektor(1884-1731 kan tyde på at forløpere til moderne tegneseriefigurer slo seg ned på planeten rundt 4000 år f.kr. Tegneseriefigurene grunnla kongedømmet Hodeskallegrotten med Fantomet I som første konge. Tegneseriekongedømmet drev utstrakt handel med de grønne urinnvånerne på planeten. Rundt tusen år senere ble planeten brukt som base for englene, som grunnla en by med en stor befestning i den gule flekken på planeten - beskyttet av en stormsone som blåser rundt flekken i en hastighet av 5.000.000 km/t. Senere ble borgen erobret av engleopprøreren Lucifer som omgjorde borgen til skrekk-kabinett med Tyrannosaurus rex og velosiraptorer patruljerende i hagen. I historiens løp har det flyttet inn stadig nye beboere i skrekk-borgen, som er både luksuriøs og enorm. Noen eksempler på beboere: Calligula, Nero, Djenghis Khan, Adolf Hitler og Saddam Hussein. Den andre koloniseringsbølgen skjedde mellom 1350 og fram til utbruddet av første verdenskrig,da hedemarksrånerne med Eldar Vågan og Arnulf Paulsen i spissen kræsjlandet på planeten med veteranromfergen Vazelina II. En ren glidelanding da de gikk tom for drivstoff og ikke fant en eneste bænnsinstasjonMars. Trønderen Hold Brillan ankom like etterpå i gærnsinne fordi Rosenborg hadde tapt 10-0 i en hjemmekamp mot Vålerenga I 1743 oppdaget Lars Monsen noe rart i bakken på Jupiter. Det viste seg å være sjøbananer, som Jupiter har tjent masse penger på siden. Etter hvert begynte lamaer å flytte inn, fordi lamaer er veldig glad i sjøbananer. Men til slutt Døde Lars Monsen Av Hydrogeniske snabeldyr som banket han opp.

Befolkning[rediger]

Da tegneseriefigurene kom til Jupiter var planeten befolket av Hulk'er, planetens urbefolkning og de egentlige jupiter-boere. Hulk'ene kjennetegnes ved grønn hudfarge, svart hår og stor, kraftig kroppsbygning. Hulk'ene er språklig og etnisk beslektet med lignende grupper både på Saturn, Uranus og Neptun.

Se også[rediger]

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!