Justice (band)

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Gassleopard Øyne og Professor Xavier lé Rosnay har voldtar et kors for å få Jesus til å dukke opp ved albumlansering i 2007.

Justice er et band som spesialiserer seg på klassisk musikk. Det sies at bandet består hovedsakelig av franskmenn, men etter en grundig inspeksjon fra Siv Jensen viste det seg til at de to nåværende medlemmene, Gassleopard Øyne og Professor Xavier lé Rosnay, egentlig er samer, noe som forklarer hvorfor de alltid bruker rare symboler som albumnavn.

Det ryktes også at Justice er Daft Punk uten hjelmer.

Gassleopard Øyne fant også opp pornobarten.

Diskografi[rediger]

Kjente sanger[rediger]

D.A.N.C.E.[rediger]

Dette var en barnesang som ble lagd for mindre kloke barn i trettiårene. Dens formål var å lære dem å stave, men folk skydde denne på grunn av at Michael Jackson var med i en reklame for albumet. Folk ble rett og slett skremt for å bli småripsplukkere.

DVNO[rediger]

Etter flausen med Michael Jackson og D.A.N.C.E., prøvde Justice å lage en ny sang med samme formål, men brukte en ny taktikk: Appellere til uelskede kvinner i førtiårene. Igjen så tok ikke dette av ettersom den var utelukkende på Samisk i stedet for fransk, noe som gjorde at alle kunne høre hva de egentlig sang om.

TTHHEE PPAARRTTYY[rediger]

TTHHEE PPAARRTTYY sies å være en erklæring fra bandet om at de to medlemmene egentlig er tvillinger, men dette beviste seg i å være feil, i følge din mor. Hun tror nemlig ikke på slikt, og derfor burde ikke du heller.

Kritikk[rediger]

Bilde av Justice som råkliner.
Ett av de mange bildene som har lekket ut på nettet.

De to medlemmene i Justice har lenge blitt kritisert for å virke homofile. Grunnen til dette er blant annet at de er blitt funnet ved flere anledninger i utuktige stillinger. De er også flere ganger blitt observert kyssende, men dette har bandet forklart at de bare kysset et kors.

Flere bilder og sexvideoer er også blitt publisert på nett. Pressemeldinger sier at dette "var ikke noe annet enn tegn på ensomhet fra artistenes side".

Det seneste beviset som man mener viser at disse er i et forhold er at de deler samme dagbok.