Kakerlakk

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

En kakerlakk er en type kake. Den ble oppfunnet av aliens på planeten Qyxakazlain. Kakerlakk betyr kjempegodkakesommestsannsynligvildrepedegpåensmertefullmåtenanananananananabatman. Grunnen til at den heter kakerlakk er at den har bittebittebittelitt lakk i seg. Den er en meget god kake, og jeg anbefaler alle fruer og herrer å smake på den. Oppskriften er veldig enkel.

Ingredienser:

-12 biter mørk sjokolade -3 spiseskjeer sukker -8 teskjeer pepper -2 desiliter billakk -En klype salt -To klyper dynamitt -7 liter blåsyre

Slik gjør du:

Putt sjokoladen, sukkeret, pepperet og billakken i en sko og putt den i peisen. Fyr opp peisen og la skoen ligge i ovnen til den begynner å brenne. Da tar du den ut og heller blandingen oppi en bolle. Rør med en tannbørste til du har en rosa-turkis blanding. Hell blåsyren oppi og rør med jevne mellomrom. Så tar du saltet og dynamitten oppi. Stek på 758 grader i ovnen i 23 minutter. Ta den ut av ovnen. Jeg anbefaler å pynte med multegelé og tyrkisk popcorn. Deretter spiser du den herlige kakerlakken din. Nam!