Kalle Klovn

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Kalle Klovn om morgenen i sin pyjamas.

Kalle Klovn er en tidligere terrorist fra øst-Europa. Han liker å delta på sirkus, så lenge han får lov til å ha på seg den røde nese-ballen. Kalle liker å kalle seg selv ting. Hahhaaha! Tok du den? Okay, han likte ikke å bli kalt for klovn da han gikk på skolen, men nok om det. Kalle er medlem av retardismen, som følge av å ha vært fjortis. Det har sine ulemper... Grunnen til at Kalle nå for tiden gjemmer seg i MacGyvers hemmelige hytte i Hedmark, er at han er ettersøkt, både av kripos og av kona. Mest kona.

Barndom[rediger]

Kalle hadde en meget underholdende barndom, som følge av å være sønn av en klovn og en slangekvinne. Han fikk raskt sine interresser i sirkuslivet, og lærte tidlig av sin far hvordan man fikk en blomst til å sprute vann. Men etter hvert som foreldrene ikke lenger hadde noe å lære bort, gikk livskurven inn i en dal. Han var da blitt en beryktet fjortis. Han prøvde så godt han kunne å følge med når faren viste hvordan neste show skulle foregå, men det var ikke så enkelt når tankene hans surret utelukkende rundt seg selv. Det var da han ble retard, og foreldrene bestemte seg for å adoptere han vekk til en retardist.

Et overvåkingskamera tok et bilde av Kalle Klovn da han fant ut at hans egen Tante hadde lurt han.

Ungdom[rediger]

Ung og dum. Det er de tre ordene som beskriver Kalles ungdomsliv. Han flyttet inn hos sin tante, Bente-Arnt, som spilte overbevisende klarinett på glatt underlag. Hun var med andre ord en forrykende retardist. Eller artist, om du vil. Hun fikk ofte spillejobber hos naboen Leidulf, men av en eller annen grunn glemte hun stadig instrumentet sitt. Dette funderte Kalle ofte på, så en dag bestemte han seg for å følge etter Bente-Arnt. Det viste seg at hun slettes ikke spilte noe for Leidulf, men at mannen hadde en kronisk sykdom som hun selv kalte "Fot-fetisjisme", og som hun bare måtte behandle. Den samme dagen forsvant Kalle, og den samme dagen bestemte han seg for å prøve seg innen terrorist-yrket. Det virket lovende.

Voksen[rediger]

Det første Kalle prøvde ut var den russiske mafiaen. Siden han var åpenbart retardist, fikk han innpass med første øyenkast. De gav ham en Uzi, og sa følgende:

  • "Duski måski drepetov Dmitrij! Med mototsykl!

Kalle sa bare ja og amen, og raste av gårde på motorsykkelen. Han filmet hele seansen, hvor han først drakk te med Dmitrij, og siden blåste av huet hans. Da han kom tilbake, sa russerne:

"Duski har drepetov hannski feilov! Kjore ofer med mototsykl, for fanski!'

Så ble han sparket ut.

Når MacGyver kommer er det bare og ta seg en Lucky Strike til han har herjet ferdig.

Deretter dro Kalle til italia for å godsnakke litt med Don Corleone. Han dro fram alle klovnerkunstnene han hadde lært, og forsøkte å forføre Corleone så godt som mulig. Men det var da MacGyver grep inn, og ødela alt! Han lagde 31 bomber av gaffateip og blomster, og sprengte hele compoundet til Corleone i luften, akkurat da Kalles vitser var sitt beste. Kalle klarte på forunderlig vis å hoppe ut vinduet i tredje etasje, men brekte nesa og 31 bein i kroppen. Men så retard som han var, kom han seg på beina igjen og sprang inn i skogen, nærmere sagt helt til hytten i Hedmark.

Diskografi[rediger]

Som nevø til den anerkjente Bente-Arnt har Kalle også musikalske talenter. Han har sluppet ut en rekke fiffige singler.

- "Din mor er død" (1997)

- "Bark smaker høgg" (1997)

- "Dang Dog! Bafanakiss" (1998)

- "My good friend elephantman" (2000)

- "tre sko og en høgg" (2001)

- "Under the ripsbærbush" (2002)

- "retardism is essential" (2004)

- "Life as a retard clown" (2004)

- "Kamikaze bazooka" (2005)

- "31 Flowerbombs" (2008)

- "MacGyver the ass-smeller" (2009)


EndaEtEksempel.gif