Karate

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Ordet karate kommer fra det norsk-pakistansk/polske ordet "cåråthe" og betyr "såpe-bad eller slim-pikk." Karate er en sport der hvor man lærer å slå og sparke unge gutter i nøttene og T-bagge dem etterpå (målet er å sterilisere dem). Karate ble først funnet opp av en polakk, kalt [Filip] Jankiewhichzsj(svisj/svosj)(betyr: hest eller ospepikk) og senere utviklet av alt-mulig mannen [MacGyver]. Det er i dag to folk som kan karate, det er Alan "Alanke" Gibsylover og Bruce Lee.

Hemmeligheten bak Karate er å "aime" på nøttene og der etter fukte ballene i en 10-åring munn. I stor likhet med C.O.D, der hvor man også må "aime" for å treffe det rette punktet. Perks eller fordeler kan være å ha en spiker, en murstein eller lommekniven til MacGyver godt gjemt i skoen. Alan Gibsylover er kjempegod til å aime (Hard Scope), mens Bruce Lee liker å Quick Scope.

Karate er ulovelig i alle land, unntatt Albania, hvor alle barn i dag er sterile og pungløse. De pungløse albanere må derfor knulle griser for å reprodusere seg. Chuck Norris står bak 700 000 steriliseringer i 2009, dette gjør Alan Gibsylover en god nummer to med 500 000 "kills" eller stereliseringer. Dette tilsvarer ganske mange "nukes."