Karibia

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Det er foreslått å flette denne artikkelen med Christofer Columbus. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å flytte innholdet fra den ene artikkelen over i den andre, og så gjøre den om til omdirigeringsside
Nå er det rett før jeg spyr. Kan du male bilde en annen gang. Christofer Columbus forstår at paparazzi-mallere, alltid maler bilder på de dårligst tidspunkt.

Karibia er et fantastisk sted for fest og moro og har vært det siden det ble oppdaget av Christofer Columbus i 1492. Christofer Columbus var full som vanlig og trodde han hadde kommet til India, men han hadde ikke den minste ide på at han snart skulle oppdage cadillacer, hamburgere og folkemord. Da han og gutta etter 4 måneder med feil navigasjon og potet mangel. Kom over til Karibien. Land endelig, dette blir fest.

De kom seg i land hvor lokal befolkningen tok i mot dem med blomster kranser, Hawaii kjørt og Kjønnsykdommer. Hverken festen eller kløingen på pungen har stoppet enda.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.