Karmøy

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Karmøy
Karmoy.png
Hovedstad: Oslo
Areal 228 km²
Innbyggere 502 192
Religion Kristen fundementalisme
Eksport Hjemmebrent og aluminium
Import Narkotiske stoffer og kjernefysiske våpen


Karmøy er en norsk industrikoloni og øy som ble erobret i 1801. Øyen tilhørte opprinnelig Peru, og har kilometervis med flotte sandstrender. Dessverre for karmøybuen fikk MacGyver i det Herrens år 1213 oppdrag av Haugesund å taue øya til Norge, fordi innbyggerne i landsbyen ønsket noe pent å se på etter Terra-skandalen. Nå ligger øya fortøyd helt sør i Titicaca-sjøen via en broforbindelse ( Karmsundbroen ) til Haugesund - tror haugesundene. De har tydeligvis glemt at Kong Augvald fra Avaldsnes (Augvaldsnes)(eller avfallsnes..) erobret deler av fastlandet fra dem i 1919 - samme år som Djerv 1916 ble etablert. Det sies at Karmøy er en flat øy. Men om man ser nøye etter vil man se at det midt på øya befinner seg et fjellmassiv ved navn Sålefjell som strekker sine høye tinder mot himmelen. Karmøy er en kjedelig, men vannvittig spennede øy.Innbyggerne i Haugesund vil ha det til at 110% av alle karmøybuene hater alt som heter utlendinger, og at de er rasistiske. Forhenværende leder i KRF, Dagfinn Høybråten påpeker at Karmøy er den vakreste og mest religiøse øya som finnes i landet, og sier i en pressemelding at haugesunderene skal være takknemlig for at de har en slik flott nabo.


Historikk[rediger]

Karmøy (tidligere Kachu Kuhn) ble erobret av norske vikinger under imperialismen på 1800-tallet. Den Norske stat var desperate etter en plass i solen og rustet opp 120 vikingskip fullastet med blodtørste vikinger med krutt og våpen. De seilte nordover mot Sørishavet, før de satte kursen vest-østover og inn i Titicaca-sjøen via Suezkanalen. Selv om innbyggerne på den ubebodde øya ga sterk motstand, var krigen kortvarig med bare et hundretalls sårede vikinger. Krigen er senere blitt omtalt som "Enfrontskrigen". Flåten var derimot redusert til under halvparten ettersom påhengsmotorene var kjøpt på båtsenteret, ergo ikke av holbar kvalitet. Dette ledet senere til en mye omtalt rettsak mellom den Norske stat og båtsenteret, kalt "fjern-saken". Den omstridte karmøybroen

Byggingen av broforbindelsen (fortøyningen) mellom Karmøy og Haugesund ble vedtatt på et ekstraordinært regjeringsmøte på Eidsvoll. Erklæringen ble underskrevet 17. mai 1814 av Kronprinssese Mette Marit. Broen som bærer tydelig preg av persisk/gothisk design ble ferdigstilt hundre år senere i 1914. Dette vakte vill jubel hos Haugesunderne, mens Karmøybuen var skeptisk. Upålitelige kilder i AA bekrefter at CSI flere ganger har avverget sabotasjeforsøk på broen.).


I sommeren året 2009 ble landet Karmøy erobret av to hardbarkede innfødte koperviksbuer, deres navn var Jahn Olsen-Faderullandeig. ( Olsen er den ukjente broren til Gygrid som gjorde seg kjent når han debuterte som den store skogvokteren i Harry Potter filmene ), de klarte ved hjelp av 4 liter hjemmebrent, 2 binders, en 6-pakning øl, en ostehøvel og en Skruf Sterk å bestikke Karmøys befolkning til å overgi Karmøy til hans makt, Han styrer nå alt som foregår spessielt innen karmøys hoved levebrød nemligt hjemmebrent salg, han sier det at viss en eneste dråpe av det sterkt beryktede hjemmebrentet som er brygget og tappet på Karmøy kommer over Karmsundet uten en formell skriftlig søknad vil det straffes med en blodig og smertefull offentlig henrettelse, hvor deretter hodet til den henrettede skal henges til skrekk og advarsel langs rekkverket på Karmsund broen. Disse offentlige henrettelsene er det eneste beboere i det lille landet har å se frem til hele året (Viss du ikke regner med alle de høylyttede og sinnsvake festene som arrangeres der hver helg

Befolkning[rediger]

Karmøy har rundt 80.000 innbyggere. disse er delt opp i tre kategorier, Gamblere ( 70 % ), alkoholikere (18,5 %) og kristne snyar( 11,5 % ). En stor del av Karmøybuene lider av Alkohol avhengighet og et utrolig høyt temperement for folk fra alle andre plasser en deres egen øy, Karmøy. Karmøybuene sliter med å formere seg men det har blitt oppdaget en ekstremt effektiv måte å formere seg på ved å kidnappe jenter og damer fra andre plasser i landet, så gjøre dem gravide, deretter la dem føde også droppe dem i Karmsundet, derfor er det også en god del barnehager på øya siden det er et lite antall mødre. Karmøybuene er også ganske fattige da NSB's Bilruter gjennom mange år har hatt ansvaret for transporten på øya.

Karmøy har mange flotte kirker som er verdt å se. Øya har også et ukjent antall bedehus. Årsaken til at tallet er ukjent er at det er blitt såpass mange bedehus etterhvert, at ingen gidder å telle dem..

Levebrød[rediger]

Majoriteten av Karmøys levebrød består av hjemmebrent(82 %) og haneslosskamper (18 %). Karmøybuene tok tidelig utnytte av desperate mindreårige som betalte godt for noen dråper alkohol, derifra ble hjemmebrent salget et godt levebrød på Karmøy, Da Karmøybroen åpnet i 1944 var kjerrene og varebilene allerede på plass for å kjøre over til Haugesund for å kjøpe opp alt gjæret som var lagret i narkoman byen Haugesund, og dermed startet produksjonen for fullt. Hvor og hvordan den alkoholhodlige drikken produseres foreligger det forøvrig lite informasjon om. hamekampen blomstret opp allerede på 1800-tallet . Det røffe klimaet og alle de hardbarkede beboerne på øya utgjørde et så gunstig grunnlag for hanekamper at det arrangeres kamper 7 dager i uka heler året. Siden mange haner dør under disse kampene ble det importer kassevis med sloss klare haner fra Utsira.

Karmøy er stor sett selvberget. Hovedimporten er Haner( 10% ), gjær( 45% ) og sukker( 45% ) som blir importert fra Haugesund og Utsira. Det importeres også kjernefysiske våpen for at Jahn Olsen-Faderullandeig skal kunne kontrollere de opprørske kristlige fanatikerne som befinner seg på øya, dette er selfølgelig imot norsk lov men siden det skjer på Karmøy blander ikke norske mundigheter seg inn, fordi de vet like godt som alle andre at det som skjer på karmøy ikke noe man burde blande seg oppi.