Karusell

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Skal du starte karusell fargeleging husk å start med de enkle , små karusellene.Bruk gjerne ikke mer en 1 farge i starten.Lykke til.

Karusell[rediger]

Er du en karusell, liker du å se på karuseller eller vet du ikke hva en karusell er? Fortvil ikke, ikkepedia vil fortelle deg grundig hva en karusell er. Hvordan du kan lære deg selv bedre å kjenne, hvordan unngå en karusell eller rett å slett bare få litt mer kunnskap.

Som en regnbue, bare nesten[rediger]

Det viktigste med karuseller er at de trenger farger. Går du på jakt etter en karusell må du huske å ta med deg ett knippe fargeblyanter. Karuseller er ikke lette å finne, så det er lurt å ha fargeblyantene klare slik at du får fargelagt dem når de står ved siden av deg. MEN for all del, ikke fargelegg en karusell blå eller orange, da blir de sinte og begynner å bevege seg raskt mens de lager lyder. Som straff må du være med på en runde eller to mens de herjer løst innenfor ett visst område. Opp og ned, til siden og tilbake. Ha alltid med deg en spypose hvis du tror du kan møte på en karusell.

Han hadde glemt spyposen , men heldigvis kom kameraten og reddet han. Vær altid føre var når du jakter på en karusell.

Huskeliste:

  • Fargeblyanter
  • Spypose
  • En venn til å få deg vekk derifra

Legg igjen hjemme:

Karuseller kan virke skumle, men er laget for å være veldig morsomme. Ta forehåndsreglene hvis du vil lære en karusell bedre å kjenne.