Kavring

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Kavring er et spennende biprodukt av GHB-produksjon som er et bakverk av typen forferdelig. Nord-Norge står for det høyeste konsumet av kavring, her er det vanlig å dyppe kavringen i KEFIR og sukker før man spiser den, noe som er en sinnsyk handling i seg selv. Men det mest groteske av det hele er at de nyter det og smatter i prosessen. Smatting ble, som vi alle vet, strengt forbudt under Willoch i 1986 og medfører en straffereaksjon på lik linje med mord.

Kavring sitt kjemiske navn er 3,3-methylene-diglycerine fordi det er laget av smørsyre og fragmenter av stoff. Blandet med mjølk vil kavringen kvikt omdannes til et grovt rusmiddel med et uvanlig høyt misbrukspotensiale blant folk som ikke kan snakke ordentlig. Derav enorm utbredelse nordpå.

Per medio september 2014 så er over 340.000.000 mennesker på verdensbasis avhengige av kavring og det er anslått at det er den viktigste årsaken til fysiologisk forfall blant fysiologer. Men kavring har også stått bak store idrettsprestasjoner, slik som når al-Nusra fronten ble så forbannet at de meldte sin beste gutt inn i OL-øvelsen 4 meter hekk. Altså en kuk som har gått ca. 4 meter langs en hekk helt på egenhånd uten bein, føtter eller andre hjelpemidler.