Ketchup

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Spesialdesignet og ekstra miljøvennlig ketchup.

«I'm just trying to catch up!»

- George W. Bush om John Kerry

«I did not have a sexual relationship with that woman!»

- John Kerry om "Idun"


Ketchup er et veldig farlig sprengstoff, som ble oppdaget 278 år f.Kr. Ketchup består i all hvoedsak av tomater, og er det er derfor det er så farlig. Denne røde massen, har den kjemiske formelen Ke2Up, og har fått sin egen plass i det Zerriodiske system. Bare 0,009 g vil forårsake en eksplosjon på størrelsen med en finsk potetåker.

Når du har satt en fyrstikk borti ketchupen, vil det gå nøyaktig 9,857 s før detonasjon. Derav navnet ketchup, som kommer av "catch up." På grunn av ketchupens egenskaper ble den brukt mye da de skulle sprenge vei for den Afrikanske toglinjen; "Nots Afe."

Likevel, om man er forsiktig med hvordan man tømmer ut innholdet fra flasken, kan man unngå slike eksplosjoner. Dette gjør at man kan dynke all mat, spisbar eller ikke, i svært mye ketchup og det glir ned uten problem. Her har derfor ketchup mange av de samme egenskapene som sukker. Bivirkningene av dette er selfølgelig at den vonde smaken av sprengstoff tar over all annen smak sånn som USA har tatt over KKK. Dette er også grunnen til at Hitler prøvde å få så stor makt, så han kunne fjerne denne mystiske guffen. Desverre missforstod folk han da han sa "Drep røder" ,som forøvrig betyr "fjern ketchup, folk trodde nemlig at han sa "drep jøder".

Hverken MacGyver, Lars Monsen eller Chuck Norris liker ketchup.