Kim Il-Jong

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Kim Il-Jong (Kim Jong-Il, Ding-Dang-Dong, Tom Peng Pung osv) var en tidligere president, gourmetkokk, idrettsatlet, oppfinner, filmregissør, forfatter, rørlegger, jagerflyver, hjernekirurg, operasanger, kunstmaler og fotomodell. Da han kom til verden på 1940-tallet en gang, sier legenden at det brått sluttet å regne et sted i Sibirs ødemark, hvilket fikk hans strengt religiøse foreldre til å tro at det nyfødte guttebarnet var velsignet av høyere makter.

Den unge Il-Jong utmerket seg til foreldrenes store forbløffelse i svært ung alder. I en alder av 6 fant han opp internett, noe faren var raskt ute med å forby. For å kompensere for dette fant den unge Il-Jong opp en idrettsgren han kalte golf, og året etter ble han like godt verdensmester i den nye sporten. Il-Jong står også bak oppfinnelser som ostehøvelen, mobiltelefonen, toalettpapiret, nesehårsklipperen og NASA.

Det påstås at Il-Jong også hadde vært førstemann på månen, hadde det ikke vært for at han satt på do med sterk diarè idet medlemmene i Pink Floyd plantet det amerikanske flagget på månens bakside. (The Dark Side)

Da han kom tilbake til jorden, fant han opp filmen for å døyve skuffelsen over ikke å være først på månen. Han fant fort ut at siden film var en helt ny oppfinnelse, var det stor manko på skuespillere. En sen høstkveld oppfant han derfor Charlie Chaplin.

Chaplin ønsket imidlertid fort å gå sine egne veier, og Il-Jong bestemte seg derfor for å spille alle rollene i filmene sine selv. Av hans minst ukjente verker er kanskje dogmefilmen "Kis", et ordspill over hans eget fornavn kombinert med et forsøk på "folkeliggjøring" av seg selv. Lite ante han at filmen 20 år senere skulle inspirere en grepet Aune Sand til å regissere "Dis".

Il-Jongs store forkjærlighet for gourmetmat inspirererte ham til å finne opp en mengde matretter vi i dag tar som en selvfølge. Delikatesser som Pizza Grandiosa, ostegrill med grevlingbacon og løvetannsalat, lapskaus på boks og ikke minst den velkjente (blant alle menn som har tjenestegjort i Forsvaret) RSP (Rester av Sprengt Personell) er i sin tid tilberedt med kjærlig hånd på Il-Jongs kjøkken.

Il-Jong var (ifølge seg selv) en pikenes Jens. Han ble koblet (fortsatt i følge seg selv) til skjønnheter som Marilyn Monroe, Bette Midler, Kate Winslet, Arne Hjeltnes, Anna Nicole Smith, Pamela Anderson og ikke minst vår egen Gunvor Hals.

(Iflg meget tvilsomme kilder påstås det også at Vidar Lønn-Arnesen egentlig er Il-Jong i forkledning, men dette er ikke bekreftet)

Il-Jong tilbragte de siste årene av sitt liv på å arbeide for å få underkjent komponister som Mozart, Vivaldi, Bach & Grieg. Han påsto hardnakket til det siste at alle disses verker var ren plagiat av hans eget arbeid, og at han selv egentlig var født for 2000 år siden under navnet Jesus Josefsson.

Il-Jong omkom under tragiske omstendigheter i 2011, da han kastet seg ut fra et fly uten fallskjerm i et forsøk på å overleve flystyrt. Det viste seg senere at flyet var i ferd med å lande. Det sies også at Kim Jong Un var flyet som styrtet.